mustafakadim
Üye
Merhabalar Elektrik bölümünü yeni bitirdim (liseyi) ve bir merakım var alternatör sarmak istiyorum. Bölüm hocama sorduğum zaman bu işler boş deyip ilgilenmek istemiyor her neyse web araştırma yaptım ama lime bir meb'in , alternatör nasıl sarılır ile ilgili kaynağı geçti ve bir kaç video ama meb'in kaynağından bir şey anlayamadım bir de tam benim yapmak istediğim gibi değildi videolarda da aynı şekil nasıl yapılacağını değilde tanıtımını yapanlar vardı bir kaç teorik bilgi veren ama ne nasıl yapılır şu formül bu formül kullanılır şeklinde açıklama yapan bulamadım bana detaylıca alternatör nasıl sarılır ile ilgili bilgi istiyorum. Benim sarak istediğim
alternatör 10kw lık sarmak istiyorum, elektrik motorundan sarmak itiyorum ve formülleri nedir acaba ve hangi şartlarda kaç kw üretir mesela kaç devirde 1 kw üretir bir alternatör veya bunun gibi bir çok da sorum var bana alternatör sarımı ile ilgili bilgileri sırasıyla açıklar sanız çok sevinirim her keze şimdiden teşekkürler.
alternatör 10kw lık sarmak istiyorum, elektrik motorundan sarmak itiyorum ve formülleri nedir acaba ve hangi şartlarda kaç kw üretir mesela kaç devirde 1 kw üretir bir alternatör veya bunun gibi bir çok da sorum var bana alternatör sarımı ile ilgili bilgileri sırasıyla açıklar sanız çok sevinirim her keze şimdiden teşekkürler.