Ucuz etin yahnisi yavan olur. Saf bakır denilenlerin bile tam olarak saf bakır olup olmadığı şüpheliyken ben olsam bu tür bir kablodan koşarak uzaklaşırdım.
bak güzel insan, burada hat çekiyorlardı, 2-3 metre gibi bırakmışlar direğin dibinde. ben de iç ettim, 2-3 metre hiç bir işlerine yaramaz diye. sertlik olarak kemikten hallice ama içi beyaz görünüyordu. bakır iyi para eder hurdaya temizleyeyim dedim ve sıyırdım. cillop gibi alüminyum. ve fena halde kırılgan. voltaj taşıma değerleri zaten sitelerde var. bu kırılgan amcayla fazla muhatap olmamak lazım derim ben. bir ara güvenlik kamerası sistemi kurarken cat5 alüminyum çekmiştik. kırıkları ek yapmaktam imanım gevremişti. sonra patron bir daha almam dedi. günlük yövmiyeden kaybediyoruz dedi. bir de gereksiz yerden kırılıyor extra garantiden servise gidiyorsun. yani ucuz etin yahnisini iki kere düşün.
Merhaba, alüminyum kablolar güç devrelerinde AG de NAYY kablolar gibi ve Y.G. kablolarında uygun bimetalik klemens, muf ve AKP ler ile mutlaka tercih edilmelidir. Ancak zayıf akım da, data , CCTV, ses, görüntü, Diyadin, TV vs. gibi yerlerde mutlaka tam bakır kablolar tercih edilmelidir. Bu CCA denilen bakır kaplamalı alüminyum kablolar hap yap para kap işidir. Zamanla arızası ile baş edemezsiniz.
Merhaba, alüminyum kablolar güç devrelerinde AG de NAYY kablolar gibi ve Y.G. kablolarında uygun bimetalik klemens, muf ve AKP ler ile mutlaka tercih edilmelidir. Ancak zayıf akım da, data , CCTV, ses, görüntü, Diyadin, TV vs. gibi yerlerde mutlaka tam bakır kablolar tercih edilmelidir. Bu CCA denilen bakır kaplamalı alüminyum kablolar hap yap para kap işidir. Zamanla arızası ile baş edemezsiniz.
güzel insan burada kimse size ucuz kalitesiz mal kullanma demiyor. hatta çıkabilecek arızalar sizi ilgilendirmiyorsa döşe geç. ucuz etin yahnisini seviyorsanız bizim tavsiyede bulunmamız gereksiz.
Sn.zodehala, karışım kablo iyi değil. Güç devrelerinde bimetalik aksesuarları ile tam alüminyum kablolar tercih edilmelidir. Zayıf akım tesislerinde ise tam bakır kablolardan şaşmamalidir.