petrofelix
Üye
Sn. petrofelix
verdiğiniz linkte cihaz üreticisi 90- 240v power girişi veriyor, sizde cihazdaki ledlerin çalıştığını belirtiyorsunuz, bu durum cihazın arızalı olma ihtimalini arttırıyor, iade etmeyi düşününüz.
sn.Tossun2008 sanırım haziran sonuna kadar yurt dışında olucak
bu cihazın türkiyede sorunsuz çalışması lazım 90-240vac aralığı vermişler yani nerdeyse dünyanın her yerinde çalışır vaziyette
siz bağlantılarınız ve kontrol edin ve kullanma kılavuzunu iyice gözden gecirin yani cihazın çalışması için bi tuş bi düğme ( yanlış anlamayın insanın gözünden kacıyor bazen)
pc üzerindeki yazılımları...
Sn.petrofelix
Hem arızalı olması imkansız diyorsunuz, hem avrupalı kullanıcıların şikayetlerinden bahsediyorsunuz, burda bir tezat yok mu sizce?
Arızalı derken bir uyumsuzluk olabilir, cihazı bilmediğimiz için gerisini bilemiyorum.
Fotolardan sonra şunu belirteyim, cihazınızın güç problemi yok, bilgisayrınızda kullandığınız kablo ile direk fişe takınız ..
lütfen dediklerimi dikkatli okuyun boyle bir şey olmadıkardeş benim de başıma geldi böle bişey ben de direk fişe taktım ve yaklaşık 5 dakika sürdü sonra gümmmmmm. senin devrende birşeyler yanmış olabilir. kesinlikle devrene baktır
Merhaba arkadaşlar
yurtdışından tam 700 dolara profesyonel kayıt için firewire ses kartı getirttim bu ses kartının tr fiyatı 2500 tl ... Aldığım kişi bunu Turkiyede 220V-110V Konvertörle çalıştırabileceğimi söyledi ben de konvertör aldım hatta aldığım yerde ses kartının özelliklerine bakarak verdiler..
fakat karta Elektrik gidiyor ışıkları vs. yanıyor ama bir türlü sanki yeterli güç yokmuş gibi çalışmıyor...
daha sonra yabancı forumları araştırdım ,ses kartı firmasının kendi forumlarına girdim meğerse bu ses kartını abd den alan avrupa ve asya da ne kadar kullanıcı varsa (foruma yazan toplam 4 kişiydi) bir türlü çalıştıramamış ve firma bu konuda şikayetci olan kişilere aldığınız yere geri gonderin henüz ülkenizde kullanabilmek için bir dönüştürücü yoktur diye yazmış..
şimdi sizlere sorum bu kart bir şekilde çalıştırılır gibi geliyor.. bunu nasıl yapabilirim?
ürünün arkasındaki güç değerleri (pek anlamam ama ne varsa yazıyorum)
100-200VAC 20w (cihazın üzerindeki girişin sol tarafında yazıyor)
USE ONLY WITH A 250V FUSE (GİRİŞİN TAM ALTINDA YAZIYOR ingilizce ANLAMI : 250V SİGORTA İLE KULLANIN )
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN HAYAT MEMAT MESELESİ TİCARİ AMAÇI STÜDYODA KULLANICAĞIM BİR ŞEKİLDE YAPTIRMAM GEREKİYOR..
MALİYETİ NE OLURSA OLSUN bilgi VERMEKTEN KAÇINMAZSANIZ SEVİNİRİM..
bu arada konvertörü aldığım yer daha önce buna konvertör gerek yok bunu turkiye fişine değiştirip rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi.. onu da denemiştim olmayınca konvertör almıştım .
bence cihaz 60Hz göre tasarlanmış gerilim kısmında sorun yok. 60z kaynak nekadar tutar?
cihazın içini görme şansın varmı? smps yi değiştirebilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?