sn.petrofelix
freknas konvertörü tanıtığınızda varsa deneyin onun dışında pahalı cihazlardır yanı 220/110v konvertör gibi fiyat vermezler
bu cihazda şu anda hata yok türkiyede sorunsuz çalışır ama niye böyle bi sorun var çözmedim eğer tanıdığınız diğer firmalarda test etme imkanınız varsa test edin
arıza yok ( sıfır cihaz)
beslemede problem yok ( 100-240v) frekans önemli ama bu kadar geniş gerilim aralığı olan bi cihaz power supplylidir freknasıda 50-60hz ayarlıdır
gerekli programlar yüklü bağlantılar tamam
Yurtdışı forumunda yazanları okudum. Sebebi artık ne ise (frekans olabilir, üstüne yazdıkları gerilim yanlış olabilir, vs) detayı çok önemli değil; Avrupa'da kimse bu cihazı kullanamamış! Üreticisi de zaten Avrupa'ya uygun değil demiş. Daha ne? İade edeceksiniz, zorlamakta fayda yok.
Ayrıca frekans konvertörü, trafo sardırmak, vs öneren arkadaşları da anlamıyorum. Birincisi konvertör dediğiniz öyle basit bir olay değildir, ikincisi bu bir SES SİSTEMİ. Ses sistemleri çok hassas cihazlardır, o sizin güç kaynağı deyip geçtiğiniz olay bu tarz cihazlarda çok önemlidir. Her UPS'i bile takamazsınız, distorsiyon olur.
Siz cihazı iade edin petrofelix. Kurcalatmaya kalkarsanız %99 çözülmeyeceği gibi iade de edemez duruma gelirsiniz.
avrupadaki firma iade ediceksiniz diyorsa benim dediklerimi okumadınız mı?
lütfen laf kalabaliklığı yapmayın.. her lafınızda kendinizden çok emin konuşuyorsunuz.. biz burda çözüm arıyoruz... bu şekilde tavırla yaklaşmak yanlış
Arkadaşım, yazdıklarını tabii ki okudum, hatta verdiğin linkteki İngilizce forumda yazılanları da okudum ve koyu renkle işaretlediğim lafına karşılık geri gönder diye öneriyorum sana. Foruma yazıp fikir sormuşsun, teknik işlerden anlamadığını söylemişsin, Elektrik-Elektronik yüksek mühendisi olarak fikrimi söyledim. İster uygula, ister uygulama, para senin, mal senin, ama hoşuna giden cevabı almadın diye sana yardımcı olmaya çalışan işin uzmanı birine böyle azarlar tavırla hitap edemezsin, "laf kalabalığı" yapmakla itham edemezsin, kendine gelbir de aleti abd den bir internet sitesinden getirtmiştim... eğer olmazsa elimi cabuk tutup birkac gun icerisinde geri gondermem gerekli
acil yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?