hakan1846
Profesyonel Üye
dedıgın gıbı yapmaya kalksam ıkı sorun cıkıyor ortaya.
Sorun 1: bu ıkı amfı devresı bırbırınden farklımı olacak yanı tek bır bılgısayar cıkısı ıle bunların ıkısınede gırıs verebılecekmıyım
Sorun 2: bu crossover dedıgın baglantı seklı nasıl yanı normal amfıden farkı ney
Belli ki,konu ile ilgili pek tecrübeniz yok ve öğrenmeniz gereken pek çok konu var.Dolayısıyla zaman içerisinde öğrenebileceğiniz konulara burada pratik ve acil çözümler bulmanız pek mümkün değil.Size, tek tek her konuyu detaylarıyla anlatacak birilerini bulmanız zor,kimsenin de böyle bir vakti yok.
Anlatmak istediğim,gerçekten merek edip öğrenmek istiyorsanız,konuyu yerinde bizzat uygulamalı olarak öğrenmelisiniz.bunun için piyasada çok fazla imkan var.(bakınız ses-ışık firmalarına)Siz soru sorup biz cevap verdikçe,soruların sonu gelmeyecek.bunun sonucunda daha fazla cevap alamayacaksınız ki ben de aynı şekilde yapıyorum maalesef. Anlatmak isteğimi, anlamak istemeyenlere cevap vermiyorum bu yüzden.Sonuç olarak, size anlatılanlara karşılık, sizde de bir takım bilgilerin olması şart.Umarım darılıp gücenmezsiniz.Kalın sağlıcakla.