tabikide darılma gucenme olmaz.sizin bir takım bilgi dediğiniz elektronık hakkındaaysa,Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-
Elektronik mühendisliği 3 cu sınıfta okumaktayım.laboratuvarlarda gordugumuz kadarıyla.filtre devrelerı mevcuz bırbırıne serı baglanmıs dırenc ve kondansatorle basıt bır fıltre devresı yapmak mumkun,bu sayede ıstenırse alcak frekansları gecıren ıstenırse yuksek frekansları gecıren fıltre devresı yapmak mumkun.yada sordugum dıger konular,Watt kavramının guc oldugunu bılıyorum yuk uzerıne dusen gerılım ıle uzerınden gecen akım degerının carpımı o yuk uzerıne dusen gucu verdıgınıde bılıyorum,yanı aslında sordugum soruların teorık cevaplarını buyuk ıhtımalle ıyı bır sekılde verebılırım.benım burada ogrenmek ıstedıgım.bu teorık olarak gordugum bılgılerı hayata gecırmek.ornegın subwoofer ıcın crossover baglantı gereklıymıs,sonra verılen cevaplardan anladım kı crossover denılen sey frekans suzme ıslemıymıs.bılırsınız kı benım laboratuvarda gordugum bılgılerle bu baglantıları yapmam bıraz zor.burada ıstedıgım sadece yardım alarak bırseyler yapmak.Biraz uzun oldu kusuruma bakma.