Tartim indikatoru ile set araliklarinda kuru kontak alabilirsiniz, esit tartim indikatoru ve yuk hucrelerine bir bakin
lobu urunler mili amper veya mili volt olarak ccıkıs verır kucuk bir plc ile yapıla bılır set edeilen degerler arasında calısırı cıkıs verir
bu urunleri biliyorum ben sadece ampermetre ıle olcum yapıp kontak aldıgımda bu ısı çozebılırmıyım dıye soruyorum ampermetre uzerınden gıdersek bana daha yardımcı olursunuz tesekkurlerTartim indikatoru ile set araliklarinda kuru kontak alabilirsiniz, esit tartim indikatoru ve yuk hucrelerine bir bakin
aynen evet ampermetrede bosta ıken ıkı motor 6 amper gosterıyor yukte 10 amper motorlar yuke bındıkçe dreduktor dıslı uzerınden daha çokk amper çekecek ve bende belırledıgım ampere gelınece kontak çıkısımı alacam bana hangı tıp ampermetere onerırsınız motor demaraj akımı vs gıbı noktaların ayarlarını yapabılecegım bır ampermetreMantiken olabilir, sonucta demeraj ve histerisiz araliklari oldukca esnek, mekanik tadilatada girmeden halledilebilir, sonucta yuk ampere dogrudan etki edecektir, denemekte fayda var
Entes epm 4c den bizde 20 kadar var. Sorunsuz esnek cihazlar. Uygulamada sıkıntı yasarsaniz buradan haberlesiriz. 110 tl fiyatlar tamam tesekkurler deneyıp tekrar sızle ırtıbata gecerım