Under Ground
Profesyonel Üye
Hocam daha umudumu kesmedim . Trafoyu gerekirse tamire yollayacağım. İrtibat kuruyorum .Elektronik işlenden anlamam ama takipdeyim .
Mezarcı olarak .
Kibrit kutularına intina ile doldurulur .
ACİL Doktorlar aranıyor !!!
Trafonun manyetik kaçağından dolayıdır.Trafo bir şekilde calismis ama kaçak enduktans nedeniyle sanırım Ekran titriyor. Trafoyu cihaz dışına alınca hersey düzgün.
Sanırım benim trafo birileri tarafından bir ara elden geçirilmiş. Pek orjinal lehimlere benzemiyor. Her tarafta lehim pastası kalıntıları. Büyük ihtimal bu trafolar ısınma sorunu yüzünden bu hale geliyor . O yıllarda kimsenin aklına gelmedi mi acaba yahu şunlara bir fan takalım diye . Çok acayip.Şu trafo işi kötü oldu.
Piyasada benzer ikinci el trafo bakmakta fayda var. Söküp sarmak başa bela.
Bir sure evvel bende ikinci el bi Hitachi v212 aldım. Alacağıma pişman oldum. Trafosu oynanmış bir trafo idi. Sanirim flaman sargisi yeniden sarılmış trafonun azına micilmis.
Trafo bir şekilde calismis ama kaçak enduktans nedeniyle sanırım Ekran titriyor. Trafoyu cihaz dışına alınca hersey düzgün.
Durum bu. Trafoyu sardirilacak ise adam gibi bir usta sarmalı. Isin kuralına uygun sarılmalı.
o dinozor amcalardan bir kaç tane çalışana denk geldim ama hiç biri fan ile tanışmamıştı.Sanırım benim trafo birileri tarafından bir ara elden geçirilmiş. Pek orjinal lehimlere benzemiyor. Her tarafta lehim pastası kalıntıları. Büyük ihtimal bu trafolar ısınma sorunu yüzünden bu hale geliyor . O yıllarda kimsenin aklına gelmedi mi acaba yahu şunlara bir fan takalım diye . Çok acayip.
trafoculara göre 90 dereceye kadar normal adamlar verniklerin akmasını bile normal kabul ediyordu.Sanırım benim trafo birileri tarafından bir ara elden geçirilmiş. Pek orjinal lehimlere benzemiyor. Her tarafta lehim pastası kalıntıları. Büyük ihtimal bu trafolar ısınma sorunu yüzünden bu hale geliyor . O yıllarda kimsenin aklına gelmedi mi acaba yahu şunlara bir fan takalım diye . Çok acayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?