Teşekkürler
Birebir aynısı gibi
Firma derken üretici firma olan ÇETİNTAŞ ile kesinlikle hiç bir iletişim sağlanmıyor ..
Servise sorduk 140 TL İSTER ⁉
Allah RAZI OLSUN
Aynı sorun bende de var servis 125tl istedi benimkinin modeli çetintaş evli.yalnız ben sökmeyi beceremedim vidalar yuvanın içinde olduğu için torna vida sığmıyor.bana parça ve sökme konusunda yardımcı olursanız minnettar olurum.
Aynı sorun bende de var servis 125tl istedi benimkinin modeli çetintaş evli.yalnız ben sökmeyi beceremedim vidalar yuvanın içinde olduğu için torna vida sığmıyor.bana parça ve sökme konusunda yardımcı olursanız minnettar olurum.
Özelliğinden kasıt orjinalliği demek istediniz galiba. Evet görsellikte önemli. Ama o kadar aradıktan sonra bulması zorsa yapılabilecek tek şey olarak görünüyor. Önemli olan işlevsellik.
Özelliğinden kasıt orjinalliği demek istediniz galiba. Evet görsellikte önemli. Ama o kadar aradıktan sonra bulması zorsa yapılabilecek tek şey olarak görünüyor. Önemli olan işlevsellik.
Tüketiciler sıkıntılarını bu ve benzeri platformlardan diler getirsin ki kimse o firmaya ait ürünleri almasın. Üretici malını satıp parayı almaktan çok müşteri memnuniyetinin bu işte en önemli faktör olduğunu anlaması gerekir. Yani ders vermek gerekir.
Düğmeyi kuvvetlice çekerek çıkarmayı deneyin, elle çıkmazsa bez veya kağıt havluyla bir kaç kat yapın düğme üzerine koyarak penseylw çekmeyi deneyin, komütatör sabitleme vidaları alttadır.