Arçelikçiler :f12 fırın için komitatör

hknhc

Üye
Katılım
17 Haz 2009
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
47
Herkese merhaba.
Siteye yeni üye oldum. Böyle bir site bulduğum için çok mutlu oldum. Güzel paylaşımlar yapılmış. Gelelim benim sorunuma:
Aygaz f12 model ocaklı fırınım sigorta attırdı. Elektronik saatin olduğu kısım civarından ( emin değilim) kıvılcım çıktı. Fırının içini açarak kontrol ettim. O kısımlarda bi yanık kararma vs yok. Komitatör erimiş sanırım oradan sorun çıkmış. Uygun kömitatör aradım. Bu modelin komitatörünün sorunlu olduğunu, fabrikanın yeni model komitatörler kullanıldığını öğrendim. Komitatör buldum, bu kez de kabloların dizilmesi sorunu ortaya çıktı. Şemasını sizden rica ediyorum. Ya da başka çözüm yolu.
Şimdiden herkese teşekkürler..
 
Size verilen komütatörün ön saç kısmında typ ... ... gibi model nosu vardır o numarayı ve resmini eklerseniz (sizinkinin de ) yardımcı olalım saygılar.
 
ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.
satıcı bunun dizilimini ancak serviste bulursun, sen hiç uğraşma dedi. Bende geri verdim. Henüz servisi de aramadım. Komütatörü tekrar alsam takmakta zorlanır mıyım acaba ? şemalar anlaşılmaz mı olur? Yoksa 5 nolu soketten çıkan ...nolu yaya da 5a nolu soketten çıkan şu numaraya şeklinde mi oluyor?
Affınıza sığınarak.
 
sizin satın aldıgınız komutatörün iç yapısını ancak typ no sundan algılıya biliriz size satıcının verdigi komütarörü bizim bilme şansımız olamaz.
Bu sebebden sizin typ no sunu ve resmini bizlere ilettiginizde bir çözüm bulunacaktır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…