Merhaba. Dondurucu bölme kısmı sürekli - derecelerdeki soğuk havayı evaporatör iç fanıyla bu bölmede sirküle ettirdiğinden, özellikle bu bölmenin kapı contalarında çok titiz çalışma gerekiyor. Çiftten ayrılmış akıllı fitillerin birini yapıştırdığımda, el temasında soğuk kaçakların halen olduğunu görünce ikinci akıllı fitili birinciye paralel olarak, buzdolabı emaye yüzeyini öpecek şekliyle 2 katman olarak dondurucu bölme kapısına yapıştırmıştım. Soğutucu bölmede bariz ısı kaçakları bulunmamasına rağmen titiz bir işçilikle gövdeye pararel, emaye gövdeyi öpecek şekliyle sadece tek katman olarak (2 kapının menteşe kısımlarına ise contalarda bir bozulma olmadığından ek conta yapıştırıp çekmedim) çekip yapıştırmıştım, geçen sene. Bir senedir kapı contalarıyla ve motorun devamlı çalışmasıyla ilgili hiçbir sıkıntıyı yaşamadım. Yalnız 1 sene içinde termostat bağlantısı soket teması kaybolduğunda termostatı söküp iç bağlantılarını avometre prob uçlarıyla termostat mandallı giriş soketini içten kazıyıp tekrar taktığımda fasılalı çalışmaya geri dönmüştü. Kolay gelsin.