ersagun40 Üye Katılım 4 Ocak 2011 Mesajlar 324 Puanları 1 21 Ocak 2014 #11 Rica ederim. Bu arada genel bir bilgi olarak; "teşekkürleri" profil altında ki yıldıza tıklayarak yaparsak, "forum camiasında" daha da makbule geçiyor
Rica ederim. Bu arada genel bir bilgi olarak; "teşekkürleri" profil altında ki yıldıza tıklayarak yaparsak, "forum camiasında" daha da makbule geçiyor
baykevin Üye Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 4 Puanları 1 21 Ocak 2014 #12 ersagun40' Alıntı: Rica ederim. Bu arada genel bir bilgi olarak; "teşekkürleri" profil altında ki yıldıza tıklayarak yaparsak, "forum camiasında" daha da makbule geçiyor Genişletmek için tıkla ... Bi Problem Daha Var..Kömurleri Degistirdim Ve ilk Seferde bos calistirdim gayet hersey normaldi...ama bi kac parca atip calistirdim 3 kg civari makina cok zorlaniyor dönup dönmemek arasinda kalmis gibi...nerede hata yaptim acaba?
ersagun40' Alıntı: Rica ederim. Bu arada genel bir bilgi olarak; "teşekkürleri" profil altında ki yıldıza tıklayarak yaparsak, "forum camiasında" daha da makbule geçiyor Genişletmek için tıkla ... Bi Problem Daha Var..Kömurleri Degistirdim Ve ilk Seferde bos calistirdim gayet hersey normaldi...ama bi kac parca atip calistirdim 3 kg civari makina cok zorlaniyor dönup dönmemek arasinda kalmis gibi...nerede hata yaptim acaba?