PAMUKLU90 'a getirip başla- bekle butonuna basarak enerji verirseniz teste girmiş olur, her başla butonuna basışta başka fonksiyona geçer. Su alışları kontrol edin. Sıkmayı kontrol edin.Su tahliye ediyormu kontrol edin. Suyu tahliye etmezse sıkmaya geçmez.
PAMUKLU90 'a getirip başla- bekle butonuna basarak enerji verirseniz teste girmiş olur, her başla butonuna basışta başka fonksiyona geçer. Su alışları kontrol edin. Sıkmayı kontrol edin.Su tahliye ediyormu kontrol edin. Suyu tahliye etmezse sıkmaya geçmez.
Öncelikle ilginize tesekkür ederim. Dedğinizi yaptım.basla beklete basılı enerji verince kaldığı programdan çıktı anladığım kadarıyla. Ama başla beklet ışığı yanıp sönmeye devam ediyor bu normal midir ..
Işık yanıp sönünce Program test konumunda olmuş oluyor. Her başla beklete bastığınızda ,farklı fonksiyolar çalışır. Örnek: Ana yıkamadan su alır, Ön yıkamadan su alır, yumşatıcıdan su alır vs.. Sizin sorunuz durulama ve sıkma yapmamasıydı onları kontrol edin.
Merhaba. Öncelikle bayramınızı kutlarım. Benim sorunum 6100 ç makinemle ilgili. Makine yıkama ya da sıkma yapmıyor yani tambur dönmüyor. Suyu alıyor, çıt diye bir ses geliyor. Bir süre bekledikten sonra başlat Işığı yanıp sönmeye başlıyor. Çamaşırlar makinada kaldı. Ne yapabilirim? Nereyi kontrol etmeliyim? Servis çağırsam max. Ne kadar ücreti normaldir?
Teşekkür ederim Bursa'da oturuyorum. Servis mi çağırmalıyım? Dediğiniz arıza bana tahmini ne kadara mal olur? Bursa içinde yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa da çok sevinirim.