confickerbelasi
Profesyonel Üye
bizim buzdolabı hiç servisle muhatap olmadı kurulma dışında para istemeleri garip insan kaynaklı hata olmalı mekezdekilerden kaynaklı.Ustam anlamamakta ısrar ediyor gibisin yetkili servis dedim siparişi pcden kendim veriyor merkezin verdiği fiyatı ekranda daha ne yazayım bilemedim.
Bahsettiğim veya atladığım garantisi biten cihaz arkadaş da belirtmedi garanti içi dışı durumunu, bu arada son mesajıma ekleme yaptım.bizim buzdolabı hiç servisle muhatap olmadı kurulma dışında para istemeleri garip insan kaynaklı hata olmalı mekezdekilerden kaynaklı.
aslında yangın tehlikesine neden olan bir parça içeriyorsa ayıplı mal olarak değerlendirilebilir san ki bunu bir avukata danışmak gerek sonuçları baş ağrıtabilir o combi'de ayıplı maldı bence.Ustam anlamamakta ısrar ediyor gibisin yetkili servis dedim siparişi pcden kendim veriyor merkezin verdiği fiyatı ekranda daha ne yazayım bilemedim. Son tüketici olarak hangi parçayı kimden aldığı bizi ilgilendirmez muhatabımız belli, aynı ısrarı bozuk çıkan kombi konusunda göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?