vvkaymak Uzman Üye Katılım 15 Eyl 2007 Mesajlar 591 Puanları 221 Yaş 50 Konum Manisa 8 Tem 2017 #1 Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda arızasına gittiğim HOLZHER Pro Master CNC
Suat_Korkmaz Profesyonel Üye Katılım 30 Ara 2011 Mesajlar 4,988 Puanları 1,506 Yaş 48 8 Tem 2017 #2 Haşmetli.
canerten Paylaşımcı üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 1,526 Puanları 106 9 Tem 2017 #3 Yahuu bu dustshoe'de iğrenç bir şey... Ne kadar uğraşmıştım yapacacağım diye.. Güzelde olmuştu ama bi halta yaramıyor bizim işlerde..
Yahuu bu dustshoe'de iğrenç bir şey... Ne kadar uğraşmıştım yapacacağım diye.. Güzelde olmuştu ama bi halta yaramıyor bizim işlerde..
sparkk Üye Katılım 11 Tem 2012 Mesajlar 552 Puanları 31 11 Tem 2017 #4 vvkaymak' Alıntı: Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda arızasına gittiğim HOLZHER Pro Master CNC Genişletmek için tıkla ... içine insan sığar. cevdetfaik' Alıntı: Yahuu bu dustshoe'de iğrenç bir şey... Ne kadar uğraşmıştım yapacacağım diye.. Güzelde olmuştu ama bi halta yaramıyor bizim işlerde.. Genişletmek için tıkla ... boşa mı gitti, bir kaç görselini görseydik.
vvkaymak' Alıntı: Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda arızasına gittiğim HOLZHER Pro Master CNC Genişletmek için tıkla ... içine insan sığar. cevdetfaik' Alıntı: Yahuu bu dustshoe'de iğrenç bir şey... Ne kadar uğraşmıştım yapacacağım diye.. Güzelde olmuştu ama bi halta yaramıyor bizim işlerde.. Genişletmek için tıkla ... boşa mı gitti, bir kaç görselini görseydik.