mehmetavci
Üye
Belki bizim esnaftan daha dürüst değiller ama sitenin öyle katı kuralları var ki adamları dürüst olmak zorunda bırakıyor. Güvenilir olmayan bir siteden alış veriş yaparsanız çekiklerinde dürüst olmadıklarını görebilirsiniz.İnan bana bizim esnaftan daha güvenli. Mesela sen şimdi aldığın parçayı bu bana uymadı geri alın paramı iade edin desen emin olmadan almasaydın kardeşim derler büyük ihtimalBu sitede diyorlar ki "very sad to hear that sir, of course you have the right to return the product within 15 days but return shipment will be charged, please give us five star and don't hesitate to contact us in case you have more questions". Yani 5 yıldız ve ne olur abi diyorlar En az 10 defa para iadesi aldım.
Farkettiysen "dürüst" demedim "güvenli" dedim.Belki bizim esnaftan daha dürüst değiller ama sitenin öyle katı kuralları var ki adamları dürüst olmak zorunda bırakıyor. Güvenilir olmayan bir siteden alış veriş yaparsanız çekiklerinde dürüst olmadıklarını görebilirsiniz.
Ben halen "aç, aç, aç..." diyorum.Arızalı olanı iyice dağıtırsanız belki tamiri mümkündür?
İlk iletimde paylaştığım şemada:Ekli dosyayı görüntüle 82961
Arabanın yanına inemedim aslında kontrol kalemi ile tespit edebilirdim fakat tahminime göre, Üç tane kahverengi elektrik (+) taşıyan kablonun birisi alet üzerindeki minik lambalar için ,birisi far yükseklik ayarlama düğmesi ve bir tanesi de konsol ışık seviye düğmesine gittiğini düşünüyorum. Gri kablolarda bunların Nötr(-) ucu ise ki büyük ihtimal öyle , fakat siyah ve beyaz kabloyu çözemedim. Ya siyah yada beyaz kablola parça üzerindeki minik lambalara nötr (-) kutubu olabilir. Artık deneme yanılma yolu ile bulmaya çalışacağım.
İç yapısını da bir görseydik. Muhtemelen birer potansiyometre ve belki bir kaç direnç olabilir. Yine de merak ettim. Sonunda benim Yeti'ninkini sökeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?