Meehabalar. 7 kw monofaz olarak araba sarji icin sayactan kablo cekecegim. 16 metre kadar olacak kablo 4x4 tam bakir cok telli kablom var . 7 kw 6-7 saat akim cekilecek elimdeki 4 luk kablom yeterlimidir yeterli ise fazla kalan bir damari kabloyu rahatlatmak adina fazzimi noturumu cift hat kullanayim?
Meehabalar. 7 kw monofaz olarak araba sarji icin sayactan kablo cekecegim. 16 metre kadar olacak kablo 4x4 tam bakir cok telli kablom var . 7 kw 6-7 saat akim cekilecek elimdeki 4 luk kablom yeterlimidir yeterli ise fazla kalan bir damari kabloyu rahatlatmak adina fazzimi noturumu cift hat kullanayim?
Hocam detayli ve ikna edici cevabiniz icin tesekurler , mesajinizi okurken dedim bubkadarini bir insan yazmaz herhalde bu kontrol kaleminin sanal zekasi otomatik cebaplama yapiyor sandim. Ben ikna oldum elimdeki kabloyu 16 amper prizden uzatma olarak kullanacagim. 6mm2 lik kablo alacagim. Bilgi paylastikca guzeldir,
Hocam detayli ve ikna edici cevabiniz icin tesekurler , mesajinizi okurken dedim bubkadarini bir insan yazmaz herhalde bu kontrol kaleminin sanal zekasi otomatik cebaplama yapiyor sandim. Ben ikna oldum elimdeki kabloyu 16amper prizden uzatma olarak kullanacagim. 6mm2 lik kablo alacagim. Bilgi paylastikca guzeldir,
Aracin garantisi yok. Bubkkonudada bilgi vereceklerini sanmiyorum ,
Elektrikci cagiriniz yazısını yazacak insan da lazım, eski konularda yardımseverlik paylaşımcılık varmış. Şimdi ne olduysa iyi bir elektrikci cagiriniz moda oldu forumda. Bazen anlıyorum bazen de sırf yazılmak için yazıldığını düşünüyorum. Boynuz kulağı geçer hesabı desem değil. Bazen bencillik ediliyor.
Elektrikci cagiriniz yazısını yazacak insan da lazım, eski konularda yardımseverlik paylaşımcılık varmış. Şimdi ne olduysa iyi bir elektrikci cagiriniz moda oldu forumda. Bazen anlıyorum bazen de sırf yazılmak için yazıldığını düşünüyorum. Boynuz kulağı geçer hesabı desem değil. Bazen bencillik ediliyor.
Hocam arac sarjinda secenekler var 10a 16a 32a . 16 a ya kadar olan sarj cihazi ureticisi direk ev prizi koymus. Bunu uzatma ile 10 15 metre yapmamin bir sakincasi olurmu sizce?