mehmet bey çamaşır makinem de bozuktu yetkili servis çağırmıştım. buzdolabının kapağının yönünü de değiştirelim dedim. menteşeleri elimizde yok, sipariş edelim gelince değiştirelim dedi. gerek varmı dedim evet dedi yenileri olmadan kapının yönü değişmez dedi. faturayı kabartmak içinmidir anlayamadım, bencede sağdakileri sola taksak olur gibi geliyor. bu modellerin kapak yönü değiştiren varmı acaba.
Ekli dosyayı görüntüle 33261
dıkkat edersenız sol alt köşelerde yerleri var onları düz tornavıda ile kaldırın altlarında delıkler olduğunu görüceksınızmehmet bey çamaşır makinem de bozuktu yetkili servis çağırmıştım. buzdolabının kapağının yönünü de değiştirelim dedim. menteşeleri elimizde yok, sipariş edelim gelince değiştirelim dedi. gerek varmı dedim evet dedi yenileri olmadan kapının yönü değişmez dedi. faturayı kabartmak içinmidir anlayamadım, bencede sağdakileri sola taksak olur gibi geliyor. bu modellerin kapak yönü değiştiren varmı acaba.
mehmet bey çamaşır makinem de bozuktu yetkili servis çağırmıştım. buzdolabının kapağının yönünü de değiştirelim dedim. menteşeleri elimizde yok, sipariş edelim gelince değiştirelim dedi. gerek varmı dedim evet dedi yenileri olmadan kapının yönü değişmez dedi. faturayı kabartmak içinmidir anlayamadım, bencede sağdakileri sola taksak olur gibi geliyor. bu modellerin kapak yönü değiştiren varmı acaba.