Ferhat2626
Üye
Öncelikle gecmis olsun, benimde samsungda aynisi 2 defa oldu ilki garanti kapsamindaydi servis elemani abi iyiki simdi oldu yoksa Panel fiyatina yeni urun alirsiniz demisti;;;))) ikincisindede kaldirip attim ama yinede bir sorun servislere tamircilereLcd panelin ortasinda cizgi ler olustu darbe vs olmadi panelin komple degismesimi gerekli ?yoksa tamiri mumkun olabiliyormu bunlarin sizlerin bilgisi varsa onerilerinizi merak ediyorum
Lcd panelin ortasinda cizgi ler olustu darbe vs olmadi panelin komple degismesimi gerekli ?yoksa tamiri mumkun olabiliyormu bunlarin sizlerin bilgisi varsa onerilerinizi merak ediyorum
bozulsunda yeni Panel takalım derdinde üreticiler bu nedenle Arçelik'ten şaşmıcan o sorunsuz değişim yapıyor.
bizim ki 32'' ti 32'' led yok diye 42'' ile değişti onun ledi öldü paneli değişti hep garanti'den oldu...Ustam , değişim yapıyor diyorsunuz bedava mı yapıyor ? ( bedava yapıyorsa helal olsun !!! )
Ustam , benim bildiğim kadarı ile arçelik servisinde tv işlerinden pek anlayan yok , servis dışarıdan yaptırıp anlaşmalı hizmet veriyor( tabiki her servis bölgesi için geçerli olmayabilir )
parçayı kendi servis tedarik edip ?
bir de yeni tv alsan , uydur , yersen tv garantiden çıkar vs gibi , zorla servis akım korumalı priz fahiş fiyattan satmaya bakıyor ( belge , faturasıda yok ) , servislerin tutumu ve kalite ? arçelikten tv alınmaz , tabiki benim kararım .
garanti kapsamını ben dahil tam anlamını kimse bilmiyor ( çoğunluk ) . garantinin adı var sadece , sorun oldu mu ? garanti kapsamını ne öğreniyorsunuz ? .