Daha fazla teknik bilgi vermeniz gerekir,lütfen cevaplarınızı esirgemeyin
merhaba araç lpg enjektörleri 3ohm 4-5 arası amper çekiyor toplam 8 adet olacak ancak 4 / 4 bölebilirim 8 enjektörde aynı anda çalışacak önünden geçen cisim 30-40 cm olacak mevcut düzenekte motor hızını değiştirebiliyorum yaklaşık 3-4 sn ye çalışacakve saniyede en az 3 defa açıp kapatması lazım özetleyecek olursak 1 dkda 2 ürün geçecek her geçişte 12-15 defa aç kapa yapacakDaha fazla teknik bilgi vermeniz gerekir,
Röle kontaklarındaki akım?, voltaj ?. yükün türü? çalışma sıklığı?. Kullanacağınız sensörler?.
Devre detaylarını daha sonra veririm, ancak basit devre.
Ekli dosyayı görüntüle 102454
son paylaşımımda video olarak sistemi paylaştım enjektörler bildiğimiz lpg enjektörü 3 ohm 12 v 4-5 amper çekiyorNerede ne amaçla kullanacaksınız vu devreyi? Kullanacağınız sensörlerin ve enjektörün bilgi sayfaları var mı? Varsa konuya ekleyin görelim.
https://www.robo90.com/d4184-40v-50a-izoleli-mosfet-role-modulu elimde bu ürün var iş görür müMosfeti logic level seçmeniz iyi olur. IRL540 Bu işi 5V arduino ile hayli hayli görür. Önceki bir mesajınızda IRFZ44 belirtmişsiniz. Bunu 5V ile randımanlı anahtarlayamazsınız. Eğer çok sayıda üretilecekse daha sonra daha ekonomik bir mosfet arayabilirsiniz.
Kullanmadım, satıcı yeterli veri de vermemiş ama uygun gibi görünüyor. Deneyip görmek lazım çok pahalı bir şey değil. Röle sürmek için uygun anladığım kadarıyla, diyot bu yüzden konmuş sanırımhttps://www.robo90.com/d4184-40v-50a-izoleli-mosfet-role-modulu elimde bu ürün var iş görür mü
Elimdeki malzemeler şimdilik bunlarElinizde bu iş için sensör var mı?
Varsa veya kullamayı düşündüğünüz sensör özellikleri P tipi N tipi Optik vs.
Arduino ile herhangi bir uygulama yaptınız mı?
Arduino ile yaparsanız, sonrasında çıkacak olan problemleri daha kolay halledersiniz.
Ancak 2 entegre ve birkaç malzeme ile işiniz çözülür, fakat bütün olasılıkları söylediyseniz, yani şu tip talepleriniz olursa:
Aynı anda 2 sernsör aktif olursa, sistemin ne yapmasını istersiniz?
Herhangi bir sensörden gelen sinyali geciktirmek isterseniz,
Veya aklınıza o an gelecek olan ilaveler..
Devreyi değiştirmek veya ilave yapmak gerekir.
Tamam, sensörler problem çıkarmazsa, bunu yaparsınız. Arduino ile ne kadar "oynadınız"?aurdino ile çalışma yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?