ivit Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 61 Puanları 1 12 Tem 2024 #1 Arduino da LCD saat yaptım bunu proteus da denemek istiyorum lakin hex dosyası alamıyorum. ekran görüntülerini gönderdim.
Arduino da LCD saat yaptım bunu proteus da denemek istiyorum lakin hex dosyası alamıyorum. ekran görüntülerini gönderdim.
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,771 Puanları 281 Yaş 59 Konum Galaksi Dışı 13 Tem 2024 #2 "Kontrol et" seçeneği ile hatasız derleyin. .ino dosyasını kaydettiğiniz yerde hex dosyasını göreceksiniz. Ama muhtemelen, IDE'yi kapatırsanız hex dosyası silinebilir. "Derleyici uyarıları" nı da bir kademe yükseltin. Altta hex dosyasının yolu görünecektir.
"Kontrol et" seçeneği ile hatasız derleyin. .ino dosyasını kaydettiğiniz yerde hex dosyasını göreceksiniz. Ama muhtemelen, IDE'yi kapatırsanız hex dosyası silinebilir. "Derleyici uyarıları" nı da bir kademe yükseltin. Altta hex dosyasının yolu görünecektir.
Konu Sah KS ivit Üye Katılım 9 Nis 2022 Mesajlar 61 Puanları 1 13 Tem 2024 #3 mehmet.bey' Alıntı: "Kontrol et" seçeneği ile hatasız derleyin. .ino dosyasını kaydettiğiniz yerde hex dosyasını göreceksiniz. Ama muhtemelen, IDE'yi kapatırsanız hex dosyası silinebilir. "Derleyici uyarıları" nı da bir kademe yükseltin. Altta hex dosyasının yolu görünecektir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ustam. Arduino IDE de kartı seçmeyi untmuşum.
mehmet.bey' Alıntı: "Kontrol et" seçeneği ile hatasız derleyin. .ino dosyasını kaydettiğiniz yerde hex dosyasını göreceksiniz. Ama muhtemelen, IDE'yi kapatırsanız hex dosyası silinebilir. "Derleyici uyarıları" nı da bir kademe yükseltin. Altta hex dosyasının yolu görünecektir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ustam. Arduino IDE de kartı seçmeyi untmuşum.