Ekselans5541
Üye
Evet denemiştim onu sonuç yine aynı . Yükleme yapılırken Ekran kapanması falan hepsi olağan şekilde ilerliyor . Ama açıldıktan sonra yine aynı program üzerinden devam ediyorblink kodunu at bakalım değiştirmiyor mu mevcut yazılımı? Değiştiriyorsa yazılımınızda sıkıntı vardır. Ne yazdıysanız onu çalıştırır.
Eeprom sıfırlama olayını bir deneyeceğim . Olumlu veya olumsuz sonucunu buraya yazacağım.Benzer bir durumla karşılışmıştım, şunları önerebilirim.
Bir çoğu basit şeyler ama insanın gözüden kaçabiliyor.
Yükleme işlemi sırasında herhangi bir hata alıp almadığınızı kontrol edin.
Eğer hata alıyorsanız, bu hata size neden eski programın çalışmaya devam ettiğini anlamanızda yardımcı olabilir.
Arduino kartınızda bazen eski programın bellekten temizlenmesi için resetleme işlemi gerekebiliyor.
Kartı resetleyin.
Bazı durumlarda, önceki programın bazı kalıntıları EEPROM'de kalıyor.
Bu durumda EEPROM'u silmek için farklı bir komut veya kütüphane kullanmanız gerekebilir.
Kolay gelsin
Eeprom sıfırlama olayını bir deneyeceğim . Olumlu veya olumsuz sonucunu buraya yazacağım.
Eeprom temizledim ancak problem devam ediyor. İzlediğim yolları adım adım fotoğrafladım. bir bakabilirmisiniz bir yerde bir yanlışlık var mı?Benzer bir durumla karşılışmıştım, şunları önerebilirim.
Bir çoğu basit şeyler ama insanın gözüden kaçabiliyor.
Yükleme işlemi sırasında herhangi bir hata alıp almadığınızı kontrol edin.
Eğer hata alıyorsanız, bu hata size neden eski programın çalışmaya devam ettiğini anlamanızda yardımcı olabilir.
Arduino kartınızda bazen eski programın bellekten temizlenmesi için resetleme işlemi gerekebiliyor.
Kartı resetleyin.
Bazı durumlarda, önceki programın bazı kalıntıları EEPROM'de kalıyor.
Bu durumda EEPROM'u silmek için farklı bir komut veya kütüphane kullanmanız gerekebilir.
Kolay gelsin
Fotoğraflarda bir problem görünmüyor.Eeprom temizledim ancak problem devam ediyor. İzlediğim yolları adım adım fotoğrafladım. bir bakabilirmisiniz bir yerde bir yanlışlık var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?