bende de ariston microy,tech model kombi var. geçenlerde arıza yapınca servisi çağırdım. servis anakartın değişmesi gerektiğii söyledi. fiyatı 330 tl civarındaymış. bende arızalı kullanmaya devam ettim. bende ki sorun radyatörlere sıcak su verirken ateşlemeyi ilk sevrede yapamamsıydı. 10-15 denemeden sonra ancak çalışıyordu. sonrasında tamamen bozuldu. burada bir tamirceye kartı söküp götürdüm. rölelerden birinde sorun varmış değiştirdi. ama aynı ateşleme sorunu devam ediyordu. kombinin üst tarafında bacaya yakın bir cihaz var. üzerinde hotum olan. onun hava sızdırmaması gerekiyormuş. onu japon yapıştırıcısıyla hava kaçıran yerlerini kapattık. sonra ki aşamada kart üzerinde dışarıdan müdahale edilemeyen iki trimpotun ayarlarıyla oynadık. bilinçli yapılmış bişey değildi. üzerinde yazanları hatırlamıyorum, penta ve rısc gibi bişeydi sanırım. ondan sonra kombim düzgün çalışmaya başladı fakat uzun müddet çalışınca ve sıcak suyu uzun süre kullandığımızda kartısınmaya başlıyor ve kendini korumaya alıyor. bir müddet hiç tepki vermiyor açma kapama tuşunu kullandığımda. ışıklarını bile yakmıyor. daha sonra kart soğuyunca çalışıyor. bununla ilgili ne yapabilirim?