yeni aldığınız ariston çamaşır makinenizi eski çok eski makineniz miş gibi kullanırsanız makineden hiç memnun kalmazsınız ve bu çürük gibi ifadeler kullanabilirsiniz arıstonlar dünya çapında sadece ve sadece beyaz eşya üreten nadir kuruluşlardan biridir sadece beyaz eşya ürettiği için bu konuda uzman olduklarını düşünüyorum eski mekanik cihazını eskidi diye değiştirip full
Elektronik bir ariston kullanan bir tüketici makinenin dilinden anlamayacak ve hem doğru kullanamayacak ve sorunlarla karşılaşacaktır yeni bir makine aldığınızda eskisini unutun bu bütün markalar içinde geçerlidir... saygılarımla....
Eski bir ata sözümüz aklıma geldi devenin nerem dogru ki dedigi gibi.
ariston indesit pazarlamadan satış sonrasında hizmet ve üçretlemeler ,yedek parca maliyetleri ,bazı modellerin tüketiciye kullan at ürün olarak sunulması
(Kazan rulmanları degişemiyen modeller mesela) kart dizaynı yapılırken banyodaki su buharı yogunlaşması hesaplanmamış kart patlatır.
kayışları derseniz hala sorunlu
süspansiyon derseniz zayıf
sadece beyaz eşya üretmek ucuz ,kalitesiz mal üretmezler anlamına gelmiyor . Türk halkı bıktı artık , kartta arıza çıktımı ver 130- 180 tl arası ,
kazan rulmanları degişmez ver 220 -300 tl arası
kayış degişecek ver 50-60 tl arası
pompa desen ,kapı kilidi desen keza bide teknisyenleri şişirip bizim pratik zekalı halkımızı geri zekalı, hiç görmemiş ,bişey bilmez yerine koymuyorlarmı .neyse yukarıdaki yazıyı gönderen arkadaş bana güçenecek ben etegimdeki taşların bi kısmını kendime ayırayım .Hadi hoşçakalın