Armatürlerin sıralı değilde aralıklı yanmasını istiyorum. Ne yapabilirim?

Bir koridorda 8 tane 2*18W armatür var. Bunların 4 tanesini 1 anahtar diğer 4 tanesini diğer anahtar yakıyor. Ben ise bu armatürlerin sıralı değilde aralıklı yanmasını istiyorum.Ne yapabilirim? En az maliyetle nasıl çıkarım? Lütfen önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler !

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap için teşekkürler. Ben o zaman yıkıma başlayayım yavaştan :))

Buattaki bağlantıları değiştirerek , yeniden kablo çekmeden sorunu çözme şansınız yokmu. Aynı koridorda dediğinize göre yıkıma başlamadan önce buatları inceleyin bence

4x18w kasasının içine led döşemişler 18w güç tüketiyor %75 enerji tasarrufu var bence gerçek tasurruf power led li ürünlerde ben bile eve takılabir led ürünleri düşünmeye başladım..

Bir koridorda 8 tane 2*18W armatür var. Bunların 4 tanesini 1 anahtar diğer 4 tanesini diğer anahtar yakıyor. Ben ise bu armatürlerin sıralı değilde aralıklı yanmasını istiyorum.Ne yapabilirim? En az maliyetle nasıl çıkarım? Lütfen önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler !

anahtarların baglandıgı buatlar arası iki kablo cekerek sorunu cözebilirsin diye duşunuyorum (ama armatürler paralel baglı degılse )

Ayhan Bey,

Önerinizi bir çizimle gösterirseniz çok sevinirim.

Forum istatistikleri

Konular
129,806
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri