Ne güzeldi ya.O zamanlar öyle melodi yükle,kontrolkalemi yaz 35510 a gönder,kontrolkalemi forumunun jenerik müziği cebine gelsin olayı falan yoktu
her telefonda bethowen bach falan çalarken aselsan 1919 da 10. yıl marşı,üsküdara gideriken aldı da bir yağmur vardı.Ben tridine bandımın müziği olmadığı için almamıştım
Bir de model numarasına bakar mısınız?1919 Atatürk'ün samsun'a ayak bastığı tarih.Kurtuluş mücadelesinin maşladığı tarih.Çok hoş bir şey aslında.Ama kaçımız aldık ki bunu?Yani biz sırf NOKAİDE(nokiayı telafuz bile edemiyorduk o zamanlar) wap varmış abi diye nokia almadık mı?Wap ne abi diye sorulduğunda da bilmiyorum ki ,demedik mi?
Yani 55 milyon Türk vatandaşı(o zaman nüfus o kadardı) çoluk çocuğu çıkaralım 5000 000 telefon müşterisi diyelim) aselsan telefon aldı da,onlar üretimi devam ettirmedi mi?Yoğurdu bile yabancı markalardan seçen bizler,cep telefonun yerlisini aldık ta onlar mı üretmedi?
Bazen oluyor yerli bir ürün çıkıyor,ama dandik oluyor,almak istemiyorsunuz,kabul ediyorum.Ama aselsanın o telefonu dandik değildi.Hatta aselsan askeri
Elektronik sanayii ya telefonları da tam askeri.Düşmanın tankına fırlatsan,tankı delip geçecek cinsten sağlam bir şeydi.