Asenkron motor istediğim turu atınca dursun istiyorum.

Makina üzerinde asenkron motor var ileri geri devresi dinamik frenlemeli başka bir sistem yok
güzel insan, o sistem yıllardır aynı şekilde çalışıyor. oldukça sağlıklı ve verimli bir sistemdir. motor sürücüsü yerine oradaki sistemi revizyon ettiriniz. dişli aşınmıştır, siviç geç basıyordur, çok küçük Bakım masrafı ile sisteminizi yenileyebilirsiniz.. hızar başında mm hesabı yapılmaz. şeritin çaprazı bile hata yaptırır. limit siviçlerini kontrol ediniz. redüktör dişlilerini kontrol ettiriniz. belki yukarıdaki metrik kasnağın/ çemberin göbeği gevşemiş veya deforme olmuştur. yine de mal sahibi sizsiniz. ben naçizane olası arızaları, bakımları söyledim. motor ve sürücü tek başına sorun çözmez.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zor olmasa gerek, pto çıkışları olan basit bir plc ve mesafe değerini gireceğiniz basit bir hmi işinizi gorecektir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…