tamer_gs
Usta Üye
Bu günkü tuik o zamanlar olsaydı enflasyon % 40'ı geçmezdi.eski politikacılar salakmış.Bu millet bir zamanlar % 100 + enfisalyonu gördü alışkan .
Bu günkü tuik o zamanlar olsaydı enflasyon % 40'ı geçmezdi.eski politikacılar salakmış.Bu millet bir zamanlar % 100 + enfisalyonu gördü alışkan .
Bu günkü tuik o zamanlar olsaydı enflasyon % 40'ı geçmezdi.eski politikacılar salakmış.
yaa araya sağlık sorunları girdi, geri döndüm ama şu aralar beklemedeyim gibi. pervaneyi yapmaya çalışıyorum, yürütme organı olmadan tekne hiç bir işe yaramaz.Tekneyi yapsan balık yerdik. Noldu o iş
yaa arasa sağlık sorunları girdi, geri döndüm ama şu aralar beklemedeyim gibi. pervaneyi yapmaya çalışıyorum, yürütme organı olmadan tekne hiç bir işe yaramaz.
En önemlisi sağlık.
Geçmiş olsun .
kötülere bir şey olmuyor, abim yatalak, yenge hanım da düşmüş dizini kırmış, onlara bakmaya gitmiştim. yaptığım kazalarda olan hep mala oluyor. arabam vardı pert oldu, motosiklet te kötü yola düştü, pert. benim daha yiyeceğim ekmeğim demek ki.En önemlisi sağlık.
Geçmiş olsun .
kötülere bir şey olmuyor, abim yatalak, yenge hanım da düşmüş dizini kırmış, onlara bakmaya gitmiştim. yaptığım kazalarda olan hep mala oluyor. arabam vardı pert oldu, motosiklet te kötü yola düştü, pert. benim daha yiyeceğim ekmeğim demek ki.