raifff
Üye
Doğrudur tekrardan teşekkür ederimYediğin balık zehirli seni çoktan öldürmüştü dikkat et demek istedim
Doğrudur tekrardan teşekkür ederimYediğin balık zehirli seni çoktan öldürmüştü dikkat et demek istedim
Doğrudur tekrardan teşekkür ederim
Bu devre arkadasimizin istedigi gibi calisacak mi ?Ne yapmışın hocam öyle devir yönü değişimleri falan Adam 1dk çalışacak 1dk duracak diyor.
İstediğin devre aşağıda al bakalım sana balık çinekop ekts'de ekte süre 10sn sen 1dk yaparsın artık dimi !
Bu devre arkadasimizin istedigi gibi calisacak mi ?
Bu sistem calismazNe yapmışın hocam öyle devir yönü değişimleri falan Adam 1dk çalışacak 1dk duracak diyor.
İstediğin devre aşağıda al bakalım sana balık çinekop ekts'de ekte süre 10sn sen 1dk yaparsın artık dimi !
Flasor role işinizi görürAsm motor 1 dakika calisacak 1 dakika duracaktır bu işi termik atana kadar veya biz stob butonuna basana kadar devam edecektir yardımcı olabilirmisiniz
Bu sistem calismaz
Flaşör röle ile nenemde yapar.Okul sorusu bu koçum yani zihin jimnastiği !
Aşağıdaki sözleri sarf etmekten nefret ediyorum ama bazılarınız bu lafları etmem için resmen zorluyor !
Ben bu problemleri mesleklisesindeyken 13-14 yaşlarında yapıyordum aslanım şimdi yaşım 42
Sadece gülüyorum
Bu trol balıkçılığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Şahsen tüm dip yaratıkların hunharca avlanmasına karşıyım nede olsa dediğiniz gibi "yenecek var yenmeyecek olan var".