ensar0606
Üye
ATTLAS MP 950 JENERATÖR 2 ZAMANLI
Performans: 650 W
Akım: 3 Ah
Voltaj: 220 / 50 Hz
Yağ Çeşidi: 2 zamanlı
1 depo yakıt ile çalışma süresi: Ortalama 5.8 saat
Yakıt tank kapasitesi: 4 lt
Yakıt tipi: Kurşunsuz BENZİN
Çalışma şekli: İpli ( manuel )
Akü: Yok
Gürültü düzeyi: (7m ) 64 dBs
Ağırlık: 21 kg
Arkadaşlan ürünün özellikleri bu. Ben bu işten hiç anlamam o yüzden size sormak istiyorum voltaj çıkışı düzensiz olduğu için lambalarda vs titreme falan yapıyor o yüzden Elektronik alet takmaya korkuyorum. Buna bitane Voltaj Regülatörü alsam bu sorun ortadan kalkarmı eğer alabiliyorsam nasıl bişey almam lazım önerileriniz nelerdir. Güç kaynağı bağlamayı denedim voltaj düzensiz olduğu için arada şarj ediyor arada yapmıyor. O yüzden Voltaj Regülatörü aldıktan sonra güç kaynağını bağlamayı düşünüyorum vereceğiniz cevaplar içn şimdiden teşekkür ederim.
Performans: 650 W
Akım: 3 Ah
Voltaj: 220 / 50 Hz
Yağ Çeşidi: 2 zamanlı
1 depo yakıt ile çalışma süresi: Ortalama 5.8 saat
Yakıt tank kapasitesi: 4 lt
Yakıt tipi: Kurşunsuz BENZİN
Çalışma şekli: İpli ( manuel )
Akü: Yok
Gürültü düzeyi: (7m ) 64 dBs
Ağırlık: 21 kg
Arkadaşlan ürünün özellikleri bu. Ben bu işten hiç anlamam o yüzden size sormak istiyorum voltaj çıkışı düzensiz olduğu için lambalarda vs titreme falan yapıyor o yüzden Elektronik alet takmaya korkuyorum. Buna bitane Voltaj Regülatörü alsam bu sorun ortadan kalkarmı eğer alabiliyorsam nasıl bişey almam lazım önerileriniz nelerdir. Güç kaynağı bağlamayı denedim voltaj düzensiz olduğu için arada şarj ediyor arada yapmıyor. O yüzden Voltaj Regülatörü aldıktan sonra güç kaynağını bağlamayı düşünüyorum vereceğiniz cevaplar içn şimdiden teşekkür ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: