Bı turlu olmuyor kod buldum arduinoya yükledim ama kod sadece Sigorta bitlerini yazıyor bana ship erase ile sileni lazım kodu evirdim çevirdim beceremedim şimdilikEğer SPI programlama kapatıldıysa; ancak paralel programlayıcı ile resetlenebilir. Zira imza okunmuyor.
Evet bunun bir benzerini buldum seri porttan sigortalari okuyup yazabiliyorum ama yazdıktan sonra avr dudeste n yine göremiyorum tekrar kontrol ediyorum bitler yazılmış acaba ayarlarını yanlis yapıyorum
Baya bı uğraştan sonra resti totem pole ile sürmeye karar verdim ve anında sigortalar programlamaya başladı ama işte Spİ uzerinden iletişim kuramiyorum ide üzerinde de ulasamiyorum as isp ile
Bide nasıl yapacağını bilsem ahAvrdude komutunu konsoldan çalıştırsanız, hakimiyetiniz daha fazla artacaktır.
Onerebileceginiz fuse bit ayarı varsa bı deneyeyim belki çalışırBide nasıl yapacağını bilsem ah
Gerekli ayarları yapsamda calistiramadim YouTube'dan atmel cipinin nasıl silindiğini manuel olarak gösteren bir kanal buldum ve çipi manuuel olarak silmeyi başardım hvpp ile tekrardan H L ve X bitlerini ayarladım yükledim ama hala bağlantı kuramiyorum nerede yanlış yapıyorum acabaİmzamda blog adresim var. Avrdude ile ilgili bilgiler mevcut.
Sigorta ayarı için de:
https://eleccelerator.com/fusecalc/fusecalc.php?chip=atmega64
Sigorta ve imza bilgisi için, ilgi mcunun kataloğuna göz atabilirsiniz.
Gerekli ayarları yapsamda calistiramadim YouTube'dan atmel cipinin nasıl silindiğini manuel olarak gösteren bir kanal buldum ve çipi manuuel olarak silmeyi başardım hvpp ile tekrardan H L ve X bitlerini ayarladım yükledim ama hala bağlantı kuramiyorum nerede yanlış yapıyorum acaba
Gerekli ayarları yapsamda calistiramadim YouTube'dan atmel cipinin nasıl silindiğini manuel olarak gösteren bir kanal buldum ve çipi manuuel olarak silmeyi başardım hvpp ile tekrardan H L ve X bitlerini ayarladım yükledim ama hala bağlantı kuramiyorum nerede yanlış yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?