Autocad electric

Autocad electric programını ekleyebilirmisiniz. Teşekkür ederim.

sn.mustafaengin
Forumumuzda lisanslı program paylaşmak yasaktır.

Bişey soracağım. Eskiden sitede program paylaşılmıyor muydu? Yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum.

Zeynep Fadıllıoğlu, Hakan Kıran, çarmıklı Yapı gibi sosyetenin önemli inşaat- mimarlık firmalarını basmışlar, bir sürü korsan Autocad çıkmış baskınlarda. Haberiniz var mı?

cepte 3-5 lira harçlıkla okumaya çalışan öğrencileriz nasıl lisanslı kullanalım ki ama yine de forum yöneticilerini suçlamıyorum bu konuda suçlu olanlar belli zaten..

cepte 3-5 lira harçlıkla okumaya çalışan öğrencileriz nasıl lisanslı kullanalım ki ama yine de forum yöneticilerini suçlamıyorum bu konuda suçlu olanlar belli zaten..

Forum yoneticilerini suclamak mi?
Bu konuda kimsenin sucu yok bence. O programi yasal olmayan yollardan kullaniyor olmak hirsizliktir aslinda. Forum yoneticilerinin de buna yardimci olmuyor olmalari aslinda tebrik edilecek bir davranis.
Ben de kullaniyorum lisanssiz birsuru yazilim fakat internette arayip bulamadigim zaman hic kimseyi suclamam, suclayamam...

Ayrica 30 gunluk deneme surumu gibi seyler bulunabiliyor bu tur programlar icin genelde...

kesinlikle haklısın adamlar yapmış ve fiyatını koymuş. ama şu da bir gerçek ki çok fazla yüksek fiyat biçmeleri tamammen zulüm.

Forum yoneticilerini suclamak mi?
Bu konuda kimsenin sucu yok bence. O programi yasal olmayan yollardan kullaniyor olmak hirsizliktir aslinda. Forum yoneticilerinin de buna yardimci olmuyor olmalari aslinda tebrik edilecek bir davranis.
Ben de kullaniyorum lisanssiz birsuru yazilim fakat internette arayip bulamadigim zaman hic kimseyi suclamam, suclayamam...

Ayrica 30 gunluk deneme surumu gibi seyler bulunabiliyor bu tur programlar icin genelde...

ben bi öğrenciyim nasıl alayım ki zaten cepteki parayyı zar zor yetiriyoruz bide autocad alsak aç kallıcaz herhalde.. hem sen böle konuşuyorsun da sen filmleri mp3 leri oyunları ve programları hep orjinalmi alıyorsun?

Bu tarz programlar genele değil özele ve üretime yönelik hazırlanıyor. Bu nedenle elbetteki karşılığını hakediyor. Öğrencilik zaten kendini iş hayatına hazırlamaktan ibaret ve buna hazırlanırken benzer ihtiyaçlar hepimizin oldu. İhtiyacı karşılamanın yeri burası değil deniliyorsa anlayışla karşılamak gerekir diye düşünüyorum.

Üstüne basarak forumu "suçlamadığımı" (zaten ne haddime aradıktan sonra buluyoruz her türlü) söylememe rağmen yanlış anlaşılmışım..

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,692
Kullanıcılar
452,397
Son üye
otomasyon1es

Yeni konular

Geri