AutoCAD Kursu 500 TL..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iriver

Üye
Katılım
14 Eyl 2008
Mesajlar
88
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar Yıldız Teknik İnsan kaynaklarını geliştirme merkezi 500 tl ye autocad kursu açıcakmış.Şimdilik ön kayıtlar alınıyor.Emo üyelerine %10 indirim varmış.Özel kurslarda 750 tl fiyatı var.Sizi bilgilendirmek istedim saygılar.

Telefon: (0212) 236 41 78-236 85 70
 
1- AutoCAD Eğitimini Neden Bilişim Eğitim Merkezi’nden Almalıyım?

Çünkü Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD Yazılımının üreticisi olan Autodesk’in Türkiye’deki Yetkili Eğitim Merkezi’dir. Eğitmenlerin tamamı Autodesk Instructor yetkinliğine sahip ve Autodesk tarafından onanmış eğitmenlerdir. Bilişim Eğitim Merkezi’nde AutoCAD Eğitimi alan ve proje çalışması sonunda başarılı olmuş öğrenciler Autodesk sertifikası almaya hak kazanmaktadırlar. Ayrıca Türkiye’nin alanında en tecrübeli eğitim kadrosu ile çalışan Bilişim Eğitim Merkezi bu alanda her yıl 2500 civarında mühendis, mimar, tekniker ve teknisyene eğitim vermektedir. Bilişim Eğitim Merkezinin AutoCAD Eğitimleri konusundaki yetkinlikleri dışında tercih edilmesinin önemli sebeplerinden birisi de “Öğretme Garantisi” modelidir.

2- Öğretme Garantisi Ne Demektir?

Bir öğrencinin herhangi bir eğitimin sınavlarında yada proje çalışmasında başarısız olması veya sınavlarda başarılı olsa bile tam olarak anlayamadığı konular olması halinde, aynı eğitimi tekrar ücretsiz olarak alabilmesi anlamına gelmektedir. Bu hakkı kullanmak için kursiyerin sadece %90 derslere devam kriterini sağlaması beklenir...
 
Neden şuradan şunu yapmalıyız ifadesi bence hayli iddialı olmuş! gördüğüm kadarı ile öğretmek ve bilmek farklı özelliklerdir. bazı konuların gerçekten uzmanı olan kişiler bile o konunun anlatımını, öğretme şeklini beceremeyebilir.
 
Sertifika veriliyor muymuş ?
Bizim okulda da var 350 liraya veriyorlar öğrenci başı (trakya üni) sertifika verilmiyor okulun verdiği bir kağıt. Yani onu bende öğretirim dedim 100 liraya bende veririm kağıt bu adam biliyor diye. Üstelik benim Meb onaylı Autocad Dersi verebilir sertifikam olduğu gerçeğiyle.
 
Autocad dunyadakı en basıt vede kolay çizim programıdır
insanların bu programı neden bu kadar gözlerınde buyutuyorlar anlam veremıyorum.
Ben r12 den itibaren hepsini kullandım ama ınannın çok kolay ve kapsamlı..
Bende kurs verırım :)) sıkmayın canınızı hemde beleş :))
sorusu olan arkadaşlarada yardımcı olurum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,897
Mesajlar
921,435
Kullanıcılar
451,042
Son üye
a.erdalbayram

Yeni konular

Geri
Üst