Avize bağlantısı hk

fantus

Üye
Herkese merhabalar, ilk defa avize bağlayacağım. Tavandan çıkan kablo sayısıyla avizeden çıkan kablo sayısı 2şer tane. Yanlış bir şey yapmamak için önlem adına sormak istedim, kablo bağlantıları fark eder mi nasıl bağlamalıyım?

Ekli dosyalar

• 20250105_155720.jpg
    20250105_155720.jpg
    116.2 KB · Görüntüleme: 28
  • 20250105_155743.jpg
    20250105_155743.jpg
    119.8 KB · Görüntüleme: 31
güzel insan, AC bağlantı yapıyorsun, şanslısın sadece 2 kablon var, aydınlatma olayı sıkıntı yok. mutlaka doğru yapmak istiyorum derseniz, mavi (evrensel) her yerde nötr olarak geçer. kahverengi(evrensel) / siyah/ kırmızı da fazdır. lambada nasıl bağlarsanız bağla çalışır sıkıntı yoktur. Yalnız tavan kablo yuvasına baktığımda siyah olan kablom kısa dipten kesik gibi görünüyor. sarı/ sarı-yeşil evrensel olarak topraklama kablosudur. böyle iki kablolu basit sistemlerde bağlanmasına gerek yoktur.

güzel insan, AC bağlantı yapıyorsun, şanslısın sadece 2 kablon var, aydınlatma olayı sıkıntı yok. mutlaka doğru yapmak istiyorum derseniz, mavi (evrensel) her yerde nötr olarak geçer. kahverengi(evrensel) / siyah/ kırmızı da fazdır. lambada nasıl bağlarsanız bağla çalışır sıkıntı yoktur. Yalnız tavan kablo yuvasına baktığımda siyah olan kablom kısa dipten kesik gibi görünüyor. sarı/ sarı-yeşil evrensel olarak topraklama kablosudur. böyle iki kablolu basit sistemlerde bağlanmasına gerek yoktur.
Baba ortada mavi ve sarı kablo var sadece. Siyahı nerede gördün. Sen şu cihaza bir üfle bakayım kuvvetlice :) Sigortayı indirmeden bağlamayın.

Baba ortada mavi ve sarı kablo var sadece. Siyahı nerede gördün. Sen şu cihaza bir üfle bakayım kuvvetlice :) Sigortayı indirmeden bağlamayın.
otohatın gözleri senden iyi görüyor, mavi kablonun dibine bak. yanılıyorsam da, konu sahibi düzeltsin. bir de biraz düz mantık, sarı kablo fazda kullanılmış olabilir mi? eğer kullanan elektrikçiyse katil demekten başka bir şey geçmiyor içimden.

otohatın gözleri senden iyi görüyor, mavi kablonun dibine bak. yanılıyorsam da, konu sahibi düzeltsin. bir de biraz düz mantık, sarı kablo fazda kullanılmış olabilir mi? eğer kullanan elektrikçiyse katil demekten başka bir şey geçmiyor içimden.
Baba sen bayan olsan sana şu şarkıyı hediye ederdim. Erkekler için muadili var mı bilmiyorum. Arkadaşın söylüyor.

Kim takar sarı yeşil toprak olacakmış falan. Adam elinde artan kabloyu kullanmış geçmiş usta.

Baba sen bayan olsan sana şu şarkıyı hediye ederdim. Erkekler için muadili var mı bilmiyorum. Arkadaşın söylüyor.
birincisi, bir kişiyi tanıyor olman, aynı masada içki içmen, seni onunla arkadaş yapmaz. ikincisi o kişinin tercihleri kimseyi ilgilendirmez. paşa=general, günümüzün paşalarıyla karşılaştırdığımızda hepsinden daha "paşa". insanları etiketleri ile yargılama, ben ne parti başkanı olan ve iş adamı kimliğine sahip ve çocuğu da olan "tercihi başka " kişileri de tanıdım. yanisi orospuluğun ve adamlığın/ kadınlığın, erkeği, dişisi olmaz. insanın erkeği dişisi olur. (hayvanlar konumuzla alakalı değil). kapalı bir çevrede yaşıyor olabilirsin ama burası BODRUM. 72 milletten insan gelir ve varlar. 72 çeşit insan var. hümanist olmayan bir tavırla yaklaştığınız için siz kınıyorum. sanat ve sanatçı olarak, tiyatro yaptım, sinema filmlerinde oynadım )yerli, yabancı) gösterilere çıktım, yarışmalara katıldım. belki görmüyorsun ama insanım. arkadaşlarım da kimseyi ilgilendirmez. tırnak içinde " değişik dinlerden, ırklardan, alt kültürlerden, siyasi görüşlerden yeterince arkadaşım var."
ve 3. postta elektriğe aykırı bir hata var mı?

Forum istatistikleri

Konular
130,252
Kullanıcılar
453,483
Son üye
yiğitkorkmaz

Yeni konular

Geri