AzRail kardeşime ve diğer yöneticilere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazım farklı olacaktı ama Musallim kardeşim çok iyi özetlemiş, ve Yöneticimiz Burçin ERİŞEN kardeşim başka bir konuda bizden "bunu çıkaratabilirmisin" diye bizden izin istemiş.
Bizde tabiki " hay hay" dedik. demek istenirse oluyor.

Bunlar yüreğime su serpti. Önemli olan benim için anlaşılmam dır. olan biten de bu şekilde cereyan etmesinden
üzgünümdür.Ben Fazla yazmayacağım yazdıkça uzuyor ve uzadıkca polemik konusu oluyor. Söz hakı doğuyor ...vs vs.
olan biteni okurların takdirine bırakıyorum.

Musallim kardeşim yazısının sonuda şöyle diyor, kendisine ayriyetten teşekkür etmek isterim.
....zaman içerisinde gelişim olabiliyor.Kim bilir bu sorunlarda aşılır zamanla, inşaAllah....


iki lafım var.
;).... Bilgi paylaştıkça çoğalır....
;).... Bilgi engel tanımaz.....

Son söz
Yöneticilerimizi ve adayları yabancı siteleri gezinmelere davet ediyorum.
Orada bilgi edinmek hiç bir zaman yanlış olmaz.

Sonuç
Büyük Sitelerden daha fazla olgunluk bekliyebiliriz.....

Herzaman yanlarındayız, küskünlük yoktur, biz burada bir aileyiz.... istenirse atlayıp yanlarına geliriz.

Netice
....zaman içerisinde gelişim olabiliyor. Kim bilir bu sorunlarda aşılır zamanla, inşaAllah.... Sevdim bu cümleyi. Bunu imza olarak kullanabilirmiyim.:)

simdi arkadasim siz bircok forum sitesini gezdiginizden bahis etmissiniz.burada kural ihlali yapmamak adina ismini vermedigim bir forum sitesine ki bu siteye sadece bu sitenin uyesi olan kisi size ki puani yeterse referans kodu gonderiyor vede siz o kodu girerek uye oluyorsunuz.buraya uye olduktan sonra dosya indirebilmek icin belli bir puan elde etmeniz gerekiyor.eger puaniniz yoksa dosya dowland edemiyorsunuz.bu puanlari elde edebilmeniz icinde paylasim yapmaniz gerekiyor ayrica paylasiminiz da forum yonetimi tarafindan puanlanabilir olmasi gerekiyor.evet sitemiz baya bir degisti ama bu degisimin icinde kucukte payi olan bir kisi olarak sitemize uye kaydi olan gelip alacagini alip vede bir daha foruma ugramayan vede bir arkadasimizin burada paylastigi dosyayi tekrardan kendi dosyasiymis gibi kopyalamis nice insanlar gordum.biz forum yonetimi olarak paylasimi esas tutmakla beraber uyelerimizin paylasimlarinin da baskalari tarafindan calinmasina kesinlikle karsiyiz ayrica uyelerimizle ilgili iletisiminiz sadece bu siteyle sinirlida degildir.siz ona ozel mesaj yoluyla ve eger bizle paylastiysa msn vede mail adresi uzerindende ulasabileceginiz herkesce asikardir.
 
Sayın musallim

Bir forumda bizim linkimizi görmeniz bizim yıllardır yüz yüze kaldığımız hiçbir gerçeği değiştirmez. Bu kurallar kopyala yapıştır yapmaktan başka bir vizyonu olmayan, Kontrolkalemi.com* 'a girip "vay be ne güzel forummuş aynısını bende kurayım üç beş konuda çaldımmı mis gibi forum kurarım" mantalitesi ile hareket eden zavallı olarak nitelendirdiğimiz artniyetli kişiler yüzünden alınmıştır ve bu kuralları değiştirmeye de niyetimiz yok. Hatta emek hırsızlarına karşı daha da acımasız davranacağımızı bile söyleyebilirim.

Her forumun kendine özgü kuraları vardır bizde buna saygı duyarız. Aynı şekilde bizimde kurallarımız var ve sizinde bunlara saygı duymanızı bekliyorum. Tecrübe hayatta yenen kazıkların bileşkesidir derler. Bizim kurallarımızda tecrübe ile sabittir eğer art niyetli insanlar bizim iyi niyetimizi bu kadar suistimal etmeseydi çok daha gevşek kurallarımız olabilirdi.

Modların işi ne diye sormuşsunuz. Sizin ingilizce modlar dediğiniz bizim ısrarla Türkçe olarak yönetici dediğimiz şahıslar forumda bir ücret karşılığı çalışmadıkları için gerçek hayatlarında çalışmak zorunda olan hepsi birbirinden meşgul insanlardır. Yöneticiler olarak bizler, "siz foruma kaydolurken okuyup kabul ettiğiniz kuralları hiçe sayıp istediğiniz gibi takılın biz nasıl olsa düzeltiriz" diyecek kadar aylak insanlar değiliz. Forum kurallarını ihlal eden üyeleri zorunlu olmadığımız halde bir defa uyarırız ama kasıtlı olarak kuralları ihlal ettiklerini tespit edersek cezai işlem uygularız.

Son olarak söyleyeyim biz Türkiye'nin en büyük mesleki gelişim platformuyuz ve hiçbir şekilde kurallarımızı başkaları ne uyguluyor bakalım bizde aynısını yapalım düşüncesi ile belirlemiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,974
Mesajlar
922,223
Kullanıcılar
451,171
Son üye
MeryemaMnds

Yeni konular

Geri
Üst