Bu kafayla giden şimdiki neslin gelecekteki beylik sözü !
Mesai boldur demissiniz. Beyaz yakaya mesai verilmiyor deniyor. Yani her saat calisiyorsun ama maasin santi 6da cikmissin gibi ve hafta sonu gitmiyorsun gibi oluyor. Dogru mudur buben teknik öğretmenim ama bakım bölümünde çalşıtığım için yardımcı olmak istedim.
* bakımlar genelde hafta sonu olduğu için tatil kısıtlıdır.
* bayram vb. tatil günlerinde tesis durduğu için bakım yapılır, bu da demektir ki tatil yok.
* gece her an aranabilir ve fabrikaya çağrılabilirsin (şefimizi çok rahatsız ederim bu konuda)
* arıza olunca tesis durur, bu da üretimcilerin işine gelmez ve sıkıntı olur.
* mesaisi boldur
ben şuanda çalışıyorum. olumsuz yanı ağır basanlardanım. daha önce montaj işinde idim. daha zevkli ve öğretici olduğuna inanıyorum. bakım birimi fabrikada değeri olmayan işi ağır stresli bir iş. daha değerli olanlar da senden aşağı maaşa zaten çalışmazlar. kolay yolu seçmiş insanların daha iyi kazandığını gördükçe herşey sana batar hale geliyor.
imkanın varsa girme ama bir süreliğine olabilir.
deminkinden daha olumlu sonuçları olabilecek bir durum. ancak fabrikalar kart arızaları dışında dışa bağımlı değil ki, büyük firmaların kendi içinde kart onarımı yapan ekipleri bile var.Hocam peki şunu sorayım.
Özel bir şirket düşünün ihtiyaca göre fabrikaların bakımını onarımını v.s. yapıyor.Taşeron firma gibi yani.Yani aslında direkt bir fabrikaya bağlı çalışmıyorsunuz.Bu durumda dediğiniz şeylerin nekadarı geçerli
Hocam peki şunu sorayım.
Özel bir şirket düşünün ihtiyaca göre fabrikaların bakımını onarımını v.s. yapıyor.Taşeron firma gibi yani.Yani aslında direkt bir fabrikaya bağlı çalışmıyorsunuz.Bu durumda dediğiniz şeylerin nekadarı geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?