BALİTECH 16 CH KAYIT CİHAZI

asd06

Üye
Katılım
22 Nis 2008
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
39
Balitech 16 kanal kayıt cihazı kullanan varmı arkadaşlar. Bu cihazların fazla iyi olmadığını söylüyorlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
 
Fiyatına göre iyi cihaz ama profesyonel değil tabiki
 
Balitech ancak macera arayanlar için tavsiye edebilecek bir markadır. Zamanınız bolsa ve sürekli tekrar eden sürpriz arızalara sabrınız varsa alın, kullanın.
 
ve tabiki de garantiden gelecek olan cevabı kadırabilecekseniz kullanın..
 
arkadasım aparasına gore 9016 modelı ıdare eder fakat cok resıl bır teknık servısı ben bu cıhazdan kullandım adam ona gre ıstedı bende taktım ben speed dome kontrolunu bağladım bu cıhaza ve basıt bır sorun yasadım adamlar telefonun bıraktı kendı aralarında sen bılıyonmu yok ne dıyecez gıbı konusmaya basladı bende kapattım telı ve kendım cozdum sorunu adamlar cok rahat artık doymuslar bellı satıs temsılcılerıde elma ıstıyorsun armut gonderıyorlar yada eksık gonderıyorlar garantıye gıden malzemeyı sen aramazsan bakmıyorlar sorunlar bunlar cıhaz kullanılmaz demıyorum ama bunları goze alıyorsan sen bılırsın sana tavsıyem opax fırtmasının cıhazları ıyı bullmwark ve bırkac marka daha var bunların arasındada uygun fıyatlılar var arastırıp bulabılırsın arkasında duran fırma bulursan en ıyısı bence ...
 
Selam Arkadaşlar,konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama ekonomik ve orta derecede iş yapabilecek hangi markaları önerirsiniz?Kamera olsun,kayıt kartı ya da kayıt cihazı olsun.Sorun yaşamamak için neler tavsiye edersiniz?Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
 
dvr larda bullwark, kpsec, cpcam decode kameralarda ise vguard, cpcam, gibi kaliteli taiwan ürünlerinden kullanabilirsin hem satışları güzel ciddi firmalar ballıtech gibi değiller.. garanti konusunda kesinlikle taviz yok.
 
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım.Kpsec,cpcam konusunda internette araştırma yaptım,ürünleri inceledim.Ancak kullanmadan bilemeyiz tabi.Benim en çok takıldığım nokta ır kameraların gece görüntüsünde karıncalanma ve parlama yapma durumu.Bu ürünlerden sen kullandıysan konu hakkında bilgi verirsen sevinirim.
 
burada cihaz ile ilgili bir kaç inceleme ve versiyon güncelleme ile ilgili bilgiler vermiştim.Tavsiye edebileceğim bir cihaz değil öncelikle belirtmek isterim.2 adet 1Terabyte lık diskim ve tüm kayıtları gitti bir müşterimizin.
 
ÖNCELİKLE MERHABA
ben müşterilerime hep hvr 26 takıyorum hiç bir sorun yada ağ izleme sıkıntısı çıkarmıyor ...
sadece müşteri meraktan kurcalarsa orasını burasın o zaman sıkıntı oluyor....
 

Forum istatistikleri

Konular
129,064
Mesajlar
922,948
Kullanıcılar
451,344
Son üye
sezgin12

Yeni konular

Geri
Üst