Bu iş en iyi plc ile yapılabilir ama biraz pahalı olur.daha başka bir sistem Elimkonun devir sayıcı cihazları var sensör yardımıyla devri saydırıyorsunuz.Cihazda ayrıca alarma kontak uçlarıda var.Cihazın alt ve üst devrini ayarlayabiliyorsunuz.Devir sizin ayarladığınız devrin altına düştüğünde alarm veriyor.ister korna çaldırın,isterseniz lamba yaktırın,hatta isterseniz yığılmayı önlemek için daha önceki hatları durdurabilirsiniz.ENELSAN firmasından sayın serkan_com_16 sayesinde fiyat aldım. 80-100 euro/adet istiyorlar. Bana pahalı geldi. Kendim yapmak istesem ne tür malzemeler kullanmam gerekir. Yaklaşık 7 bant için kullanmak istiyorum.
Bu iş en iyi plc ile yapılabilir ama biraz pahalı olur.daha başka bir sistem Elimkonun devir sayıcı cihazları var sensör yardımıyla devri saydırıyorsunuz.Cihazda ayrıca alarma kontak uçlarıda var.Cihazın alt ve üst devrini ayarlayabiliyorsunuz.Devir sizin ayarladığınız devrin altına düştüğünde alarm veriyor.ister korna çaldırın,isterseniz lamba yaktırın,hatta isterseniz yığılmayı önlemek için daha önceki hatları durdurabilirsiniz.
Sayın Arkadaşım neden kendi cebinden alıyorsun şirket size mi çalışıyor? Siz zaten üzerinize düşen özveriyi çözüm arayarak gösteriyorsunuz zaten.Sayın suha37;
Ben ilk sensörü kendi cebimden yaptırıp randıman almam durumunda konuyu patrona taşımayı düşünüyorum. En güzel ikna etme yöntemi