Sorun şöyle başladı binanın sigortası devamlı atıyordu .bende banyonun anahtarlarının buatlarındaki kablolarında yapışmış erimiş olduğunu gördüm .neyse ayırıp düzelttim .fakat buattan 3 lamba 1 priz (kombi çalışıyor) ve şofbene bağlı olduğunu gördüm . Şofbenin devamlı lambası yanması ile ilgisi var mı?
Sorun şöyle başladı binanın sigortası devamlı atıyordu .bende banyonun anahtarlarının buatlarındaki kablolarında yapışmış erimiş olduğunu gördüm .neyse ayırıp düzelttim .fakat buattan 3 lamba 1 priz (kombi çalışıyor) ve şofbene bağlı olduğunu gördüm . Şofbenin devamlı lambası yanması ile ilgisi var mı?
Bu lamba normalde musluk açılmasa bile her kademede sabit yanıyor ; sadece 0 konumunda sönüyor ; ortada bir anormallik var ama hala bir mantığa oturtamadım.
Aynen devamlı yanması ile ilgisi var.Muhtemelen kablo kesiti ya ince yada gevşeklik var.
Isınmadan dolayı eritmiş.Işığın yanması nötr kopması gibi duruyor.