tesadüf eseri stk 4241 v orjinalini 20 tl (13 dolar gibi bir fiyata) satın aldım
allahın hikmeti gittim verdim stk 2 yi paramı geri aldım sonra bir telefoncuya sordum buralarda başka elektronikci varmı diye oradaki bir müşteri bana irfan
Elektronik diye biryeri önerdi çok umutlu değildim ama gittim terden mahvoldum yürü allah yürü ama değdi şükür rabbime
sonra oradaki eleman elimizde yok dedi biraz oturup dinlenirken bulmuş elimizde kalan son entegre orjinal 20 tl ver gitsin dedi şoke oldum hemen aldım ne kadar mutlu olduğumu anlatamam
şimdi artık neredeyse herşey hazır p4 işlemci soğutusu vardı bende onu stkya göre deldirdim vidalanınca gerçekten uyumlu oldu yalnız sormak istediğim (hep soruyorum acemiliğime verin
) şu işlemci soğutmada kullanılan termal macun kullansam daha iyi bir soğutma elde edebilirmiyim ? yada direktmi bağlı olsun ? bu hafta l1 ve l2 iiçin 2 şer metrelik 1mm sardırıcam allah nasib ederse sonra beslemesi ve ton kontrolü kalıyor birde 3d ses devresi hazırlayacağım çıkış korumalar vs 2 ay gibi zamanda herşey olacak kada bile hazır eski analog receiver kasası
hepinize sonsuz teşekkürler bana yardım ettiğiniz için allah ne muradınız varsa versin allah razı olsun