yaa işte bölee... aslında mantık yanlış... adam Elektrik teknisyeni alıo, mekanikçi olarak kullanıo... hammallık yaptırıo arkadaşın dediği gibi... herkes kendi işini yapsa teknisyenlik gayet yapılabilecek bi iş. ağır bitarafı da yok. Ama millet işsizlikten n iş olsa yaparım abi dediği için, işverenlerde az ücrete fazla iş yaptırak için vasıflar karışıo malesef...
kendi açtığım konuya tezat bir yorum yaparakifadesiyle karşı olan arkadaşlara destek vermek durumundayım sanırım... çok moralim bozuk... bugün otomasyon kursumda 2. günüm. erkekler şakır şakır soru çözerken, anlayamamk beni delirtio. bunun Elektrik okumamakla mı yoksa erkeklerin daha ii anlamasıyla mı alakası var bilemiorum ama saatlerdir stresten ve sinirden karnım ağrıoo...
kendi açtığım konuya tezat bir yorum yaparakifadesiyle karşı olan arkadaşlara destek vermek durumundayım sanırım... çok moralim bozuk... bugün otomasyon kursumda 2. günüm. erkekler şakır şakır soru çözerken, anlayamamk beni delirtio. bunun Elektrik okumamakla mı yoksa erkeklerin daha ii anlamasıyla mı alakası var bilemiorum ama saatlerdir stresten ve sinirden karnım ağrıoo...
Merhaba herkese;
Bu konu ciddi anlamda canımı sıkıyor. Meslek lisesi Elektronik mezunuyum. Okulu bitirmemin akabinde baya zorlu mülakatlar sonrası bir fabrikanın Ar-Ge bölümünde 3 yıl çalışmayı başardım. Taşındım, yine yaklaşık 6 mülakatın ardından büyük bir telekominikasyon firmasında 300 kişilik teknik kadronun arasına tek bayan olarak işe alındım. Fakat ben bu göreve bile nice zorluklarla yerleştirildim-ki yaptığım iş, bana gelen teknik bakım-arıza işlerini teknisyenlere yönlendirmek, organizasyonunu yapmak ve takip... Ben anlayamıyorum, neden biz, örneğin bir plazanın bina teknik bakımında teknisyen olarak çalışamıyoruz? Şu anda iş arıyorum ve inanın teknik bayan olarak iş bulmak inanılmaz zor... Teknisyen arkadaşlara soruyorum. Okulu bitirdiğinizde ne biliyordunuz? Girdiğiniz işlerde tecrübe sahibi olmadınız mı? Bize neden bu şans verilmiyor? en son girdiğim işyerinde binayı gezip sistemleri görmek istediğimde bile yöneticimin suratı değişti yaaa... ben çalıştığım yerde bi vrv arıza verdiğinde nerden, nasıl resetlendiğini yarım saat erken gelip şefe yalvarma sonucu öğrendim... Bu haksızlık amaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?