arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,593 Puanları 2,956 15 Ocak 2023 #11 caparkayili' Alıntı: Su damlamıyor içeriden delik. Çeşme ve petek suyu birbirine karışıyor Genişletmek için tıkla ... Tek eşanjörlü ısıtmayı tam bilmiyorum ama plakalı eşanjor gibi değil sadece ısıtma. Çift eşanjörü olursadı plaklı eşanjor tam dediğiniz gibi plakalı tamiri yok . Üçlü vana ile sıcak su kalorifer suyu ayiriyor. Başka bir durum vardır üçlü vana bozuk olabilir su kaçırma. Foto ile gösterseydiniz daha iyi olur Kolay gelsin sağlıcakla.
caparkayili' Alıntı: Su damlamıyor içeriden delik. Çeşme ve petek suyu birbirine karışıyor Genişletmek için tıkla ... Tek eşanjörlü ısıtmayı tam bilmiyorum ama plakalı eşanjor gibi değil sadece ısıtma. Çift eşanjörü olursadı plaklı eşanjor tam dediğiniz gibi plakalı tamiri yok . Üçlü vana ile sıcak su kalorifer suyu ayiriyor. Başka bir durum vardır üçlü vana bozuk olabilir su kaçırma. Foto ile gösterseydiniz daha iyi olur Kolay gelsin sağlıcakla.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,417 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 15 Ocak 2023 #12 arkaplan' Alıntı: Tek eşanjörlü isitmayi tam bilmiyorum ama plakalı eşanjor gibi değil sadece ısıtma. Üçlü vana ile sıcak su kalorifer suyu ayiriyor. Başka bir durum vardır üçlü vana bozuk olabilir su kaçırma. Foto ile gösterseydiniz daha iyi olur Kolay gelsin sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... Bende aynısını söylemiştim. Saygılar.
arkaplan' Alıntı: Tek eşanjörlü isitmayi tam bilmiyorum ama plakalı eşanjor gibi değil sadece ısıtma. Üçlü vana ile sıcak su kalorifer suyu ayiriyor. Başka bir durum vardır üçlü vana bozuk olabilir su kaçırma. Foto ile gösterseydiniz daha iyi olur Kolay gelsin sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... Bende aynısını söylemiştim. Saygılar.