merhabalar,
kontrol kartının üzerinde ısıtıcının gerilim almasını sağlayan role fiziksel olarak sağlam gözüksede kontak arızalı olabilir.yada role üzerinden ısıtıcıyı besleyen triyak delinmiş olabilir.rolenin altında bulunan yanyana 2 adet mor kablomuz vardır bunları direk bağlayıp
sonucu gözlemleyin eğer ısıtma başlamışsa kesinlikle kontrol kartınız komple yada üzerindeki kompanentlerin bir yada bir çoğu arızalıdır.
kolay gelsin
kartın arızalı kardeşim beni ara( 0536 462 18 59 ) getir yada gönder tamir edelim .Merhaba kart üzerindeki rölelerden birisi erimişti fakat hala çalışıyor ben ikisini de değiştirdim diyotlar sağlam ama suyu hala ısıtmıyor dediğiniz iki tane mor kabloyu birbirine kısa devre yaptım suyu ısıtıyor fakat kart direkt olarak suyu ısıtmıyor başka nerede problem olabilir
kartın arızalı kardeşim beni ara( 0536 462 18 59 ) getir yada gönder tamir edelim .
Kart üzerinde roleyi değiştir.arkadaşlar beko d-2001 model bulaşık makinem var.makine suyu ısıtmıyor.makınenın reziztansını söktüm dışarıdan gerilim verdim reziztans çalışıyor.reziztansın kablolarını takip ettim karta bağlanıyor.kart üzerindeki tr leri ve röleleri kontrol ettim sorun yok gibi. makinenin çeşitli yerlerinde olan switch anahtarları kontrol ettim anahtarlar çalışıyor.kartta arıza olğunu düşünüyorum. ancak sorunu buılamadım. yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Usta kartın yenisini servisten buldum taktım hala suyu ısırmıyor mor kablolara enerji verince ısıtıyor bulaşık makinesi test modunda arıza Yok yazıyor be yapmam lazımkartın arızalı kardeşim beni ara( 0536 462 18 59 ) getir yada gönder tamir edelim .