Usta PSU'yu birkaç ay önce temizlemiştim ama yine de temizleyip bakalım.PSU'nun voltajını içini açıp içinden mi ölçmeliyim, nasıl bir değer olmalıdır.? Usta bir de cahilliğime bağışlayın ben bilgisayarın içinde macunlu bir yer göremedim, bu RAM'ın takıldığı yerin alt kısmı mı oluyor eğer ora ise orda macun falan gözükmüyor.Fan ve soğutucu kanat aralarını temizle, termal macunu yenile kaliteli kullan, psu watını voltajını kontrol et, psu içini de temizle sonradan sürücü eklediysen mümkünse arkadaşında seninkinden daha yüksek watlı varsa ücretsiz dene, olmadı bir üst watlı psu tak.
Arkadaşlar benim de bilgisayar da çok sorun var.Donuyor geç açılıyor ayrıca geçen ay avira indirmiştim ama kaldıramıyorum iki yıl önce eraser diye bir program indirdim yine kaldıramıyorum laptop benim bilgisayar samsung NP300E model
Linux candır da kullanamıyorum linux u aradığım hiç bir programı bulamadım linux ta benim pc hem eski hemde çok gelişmiş değil iki işletim sistemini kullanamıyorum bu nedenle linux u kaldırmam lazım ama kaldıramıyorum.Fabrikadaki IT çi bilgisayarın bazı ayarlarını değiştirmiş ya linux la açılıyor yada windows la daha önce ben istersem linux veya windowsla açabiliyordum ama şuan sadece ya linux yada windows oluyor bios ayarlarından yapabiliyorum bunu da.
Teaking ve combofix den sonra sizin dediğiniz windows içindeki dosyayı da sildim ama bir şey dikkatimi çekti tweaking veya combofix C içinde bir kaç tane yeni dosya açmış ve silemediğim programları bu dosyay atmış adı: ProgramData bunun yanında birde recovery diye bir dosya var metin dosya olarak geçiyor ama silinmiyor ProgramData da silinmiyor şuan avira bilgisayarada sadece bu PromramData içinde var eraser de pasif durumda kayıt dosyalarından silmeyi nasıl yapabilirim?Yukarıdaki her iki yönteme rağmen kaldırılamayan programlar var ise bilgisayarınızda 3. bir ihtimal olarak virüs olabilir. Bu işlemlere rağmen sonuç alamaz iseniz son çare olarak regedit kayıtlarından işlem yapmak gerekecektir. Reğedit dosyalarına zorda kalmadıkça müdahale edilmemesi gerekir. Diğer işlemleri deneyin, bir sonuca ulaşamaz iseniz kayıt dosyalarından kaldırma işlemine geçelim.
Merhaba,Teaking ve combofix den sonra sizin dediğiniz windows içindeki dosyayı da sildim ama bir şey dikkatimi çekti tweaking veya combofix C içinde bir kaç tane yeni dosya açmış ve silemediğim programları bu dosyay atmış adı: ProgramData bunun yanında birde recovery diye bir dosya var metin dosya olarak geçiyor ama silinmiyor ProgramData da silinmiyor şuan avira bilgisayarada sadece bu PromramData içinde var eraser de pasif durumda kayıt dosyalarından silmeyi nasıl yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?