Arkadaşlar, laptopumda bir sorun olusdu, bır yerde bır vırüs aldı tahmınım. Normal çalısma anında, ekrana "YOUR PROTECION" antıvırus penceresı acıklıyor, intnet explere'de sorun veya virüs uyarısı gelıyor, onaylarsam beni o antırisün sitesıne yönlendırıyor. Orada kımlık bilgiri adres vs. ile kredı kart bılgileri istenıyor. Bende kabul etmeden cıklıyorum. Esed ıle tarama yptırdıgımda, 1 adet sızıntı oldugu bılgısını verıyor.
Ayrıca, zaman zaman, makına kendiğinden kapanma uyarısı verıyor, yaklaşık 30 sanıye içinde de kapanıyor. Hem avast hemde eset le tarama yaptırdım, sonuc değişmedi. Galıba, laptopun sisteminde de bir sorun olusdu.O bıldıleriyide verıyor.Verlenmesaj"WIN 32éde hıgh yuksek sorun olusdugu yönünde ayrıca, makına acılırken,"işletim belleği, WIN 32 truva atı" silinemıyor ıkazı da geliyor.
Yardımcı olabilirmisiniz..
.
Ayrıca, zaman zaman, makına kendiğinden kapanma uyarısı verıyor, yaklaşık 30 sanıye içinde de kapanıyor. Hem avast hemde eset le tarama yaptırdım, sonuc değişmedi. Galıba, laptopun sisteminde de bir sorun olusdu.O bıldıleriyide verıyor.Verlenmesaj"WIN 32éde hıgh yuksek sorun olusdugu yönünde ayrıca, makına acılırken,"işletim belleği, WIN 32 truva atı" silinemıyor ıkazı da geliyor.
Yardımcı olabilirmisiniz..
.
Son düzenleme: