Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,061 Puanları 481 Yaş 38 Konum KASTAMONU 22 Ara 2018 #21 Helal olsun
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 22 Ara 2018 #22 korsan34' Alıntı: İşlemin adı kısaca '' Anahtardan Elektrik tesisatı '' Otomat anahtarını sabit anahtar yaptım ( elektrik ON/OFF ) Anahtarın içine normal şekilde faz ve nötr bağladım uzatma kablosunun ucunu , anahtardaki faz ve nötr kablolarının hafif çıplak bıraktığım yerine doladım uzattığım kabloyu , kapı önü lambasına bağladım ve işlem tamam.. Şu an anahtarı ON yapınca bahçe lambası yanıyor Genişletmek için tıkla ... Azmine hayran kaldım. [emoji23][emoji23]
korsan34' Alıntı: İşlemin adı kısaca '' Anahtardan Elektrik tesisatı '' Otomat anahtarını sabit anahtar yaptım ( elektrik ON/OFF ) Anahtarın içine normal şekilde faz ve nötr bağladım uzatma kablosunun ucunu , anahtardaki faz ve nötr kablolarının hafif çıplak bıraktığım yerine doladım uzattığım kabloyu , kapı önü lambasına bağladım ve işlem tamam.. Şu an anahtarı ON yapınca bahçe lambası yanıyor Genişletmek için tıkla ... Azmine hayran kaldım. [emoji23][emoji23]
Konu Sah korsan34 Üye Katılım 21 Ara 2018 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 44 22 Ara 2018 #23 Bu konuda mantık yürüterek zihnimde ışık yakan arkadaşlara teşekkür ederim...