Binbaşı ve yaşlıuzman hk.

Yokluğumun farkına varılması beni çok mutlu etti sayın hocam. Hamdolsun, şimdilik bir sıkıntı yok. Memlekette inşaat çalışmaları dolayısıyla internete çok fazla giremiyorum. Ancak ilçeye gelince internet cafede bir kaç dakikalığına girip, çıkıyorum. Onun için sorulara cevap verme fırsatı bulamıyorum.
Bir hafta sonra çalışmalara ara verip, İstanbula dönünce bol bol görüşürüz inşaallah.

Hoşçakalın.
Bu geri dönüş sayesinde mutlu oldum.:D
İnşallah Binbaşı ve Yaşlıuzman da geri döner.
 
İçimden bir ses ustalarımızın; Forumum veya sitenin diyeyim, yeni yapısına ayak uyduramamısı gibi bir durum var. Çünkü işyerinde vardiyalı çalışan abilerimde forumun yeni silüetinden memnun olmadıklarını biliyorum.
 
Alakası yok.
 
Bu kadar hoşgörülü ve yardımsever Binbaşı arkadaşımızın,herhangibirşeye gücenerek forumu bıraktığına kesinlikle inanmıyorum.Yaşlı uzman arkadaşımın ise,karşılaştığı bazı ( forumlarla bağlantılı olarak ) sorunları bildiğim için,dönebileceğini sanmıyorum.Çok ciddi bir durum yok ise,Binbaşı arkadaşımız gibi insanların,forum itibarına çok büyük katkılar sağlamaya devam edeceğine inanıyorum.
 
Binbaşı Hocamız ve Hakan abimiz yine ortalıklarda yok. İnşaallah tekrar dönerler. Bu forumun bel kemiği onlar. Forum kendileri gibi uzman kişilerin sayesinde ayakta.
Hakan abimiz biraz sinirli ve alıngan olduğu için yönetimdeki bazı arkadaşlar da nabzına göre gitse hiç fena olmayacak. Nihayetinde bu ülkede bir Yaşlıuzman gibi bir büyüğümüz ve ustamız kolay yetişmiyor. Onun tecrübelerinden faydalanmak her ustanın hakkı. Ülkemize de büyük katkı sağladığı düşüncesindeyim.
Umarın Sn. Yöneticiler beni yanlış anlamaz ve bir gün tekrar Yaşlıuzman aramıza dönerse bu hususta daha dikkatli davranmalarını umuyorum.
Benim gibiler bu forumda olsa ne olmasa ne? Ama bir Yaşlıuzman ve Binbaşı olmalı!
 
YaşlıUzman sanırım istirahat ediyor, sabrediyor... Allah(c.c) sabredenlerin yanındadır, dilerim ki araya uzatmaz yakında aramıza döner. Bugünkü profil fotonu beğenmedim :)
 
Aramızda görmeyi istiyoruz. Pankart açabiliriz buraya :D Bu ara kimin profil fotoğrafını beğenmedin ? Yaşlı uzmanın mı ?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,311
Mesajlar
925,195
Kullanıcılar
451,754
Son üye
vedatsever5454

Yeni konular

Geri
Üst