Bio enerjimizin frekansının 24.veya 25 Hz mi?

alfa romeo

Beyinci Ali Usta
Yönetici
Yönetici
Katılım
26 Eki 2007
Mesajlar
2,514
Puanları
206
Yaş
67
Bio enerjimizin frekansının 24.veya 25 Hz oldugunu düşünüyorum bunun için yaptıgım test lerin şimdiye kadar net sonuçlarına ulaşamadım .

Duyu organlarımızın algılamaları, ile piazo krıstalli sensörlerle,osilaskop la aldıgım ölçümler çok farklı sonuçlar veriyor .İnanıyorumki bedenimizin standart bir frekansı var bunun 24-25 Hz olma olasılıgıda gözümüzün saniyede 24 kareyi 1 kare saymasından yola çıkıyorum .Eger(BU TEORİM GERÇEKSE İNSANOGLU BİR RADYO ALICISI GİBİ )olabilir.Çalışmalarımı sizlerle paylaşarak devam etmeyi ortaya çıkabilecek sonuçlardan insanlıgın faydalanabileceğini, farklı medikal ölçüm ve tedavi araçlarının üretilebileçegini düşünüyorum.

Kıymetli fikir ve düşüncelerinizi paylaşır kaynak bulgularınızı sunarsanız mutlu olacagım .Şimdiden tüm paylaşımcılara teşekkür ederim .
 
çalışma sonuçlarınızı merakla bekliyorum bayağı ilginç geldi bana
 
Ama hocam kulak zarlarımız 30KHz lik bir titresşimi (sesi) algılayabiliyor. Vede gözümüz saniyede 1000 luk bir kareyide bir kare olarak görüyor ama sonuçta algılayabiliyor. Bence çok değişken vede tamamen tıpla alakalı.
 
eeg ve ekg cihazlarını inceledim insan beynindeki enerji ile kalbin calışma frekasları farklı farklı beyin beta dalgaları üretirken kalp gamma ışıması yapıyor fakat ikiside istem dışı çalışıyor damarlardaki akışkan gamma ışıması sinirlerden ise beta ışıması geçiyor.

Beta frekansları bilindigi üzere 12Hz-38 Hz arasında ,gamma frekansı 40Hz 120Hz arası kalp dakikada ortalama 80 kez attıgını var sayarsak gamma ışıması tamam ya beyin dalgaları (beta) ışımaları. eeg normal verilerde 24 25 Hz veriyor !!! ? Bu veriler yaşa vucut aktivitelerine, ısıya vede gece gündüz farklılıklarına görede degişkenlik gösteriyor.

Bio kimyasal reaktör görevini karaciyerin üslendigi görülüyor .sinir sistemimizin anatomimizdeki yapısı her noktada aynı iken parmak uclarında dokunma ısı algılayabilirken dil ,göz,kulak,burunda farklı verileri ortak noktalara iletiyor bu beta dalgalarıyla iletiliyor verilerde farklı hücre yapılarında farklı analiz ediliyor

Dokunma hissi bütün vucudumuzde hissedilirken tat alma ıslak ortamda sinirlerin cilt altına cok yakın bölgelerinde algılanabiliniyor .
eger beta dalgaları standart ise nasıl işlemcilerdeki portları degiştirdigimizde girişleri cıkış cıkışları giriş yapabiliyorsak sinirlerimize verileri farklı noktalardan verdigimizde, farkı beyin işliyerek bize iletecektir bu daha önce algıladıgımız biçimde olmaya bilir ama beyin gelen sinyalleri hep aynı tür veri olarak kabul edeceginden yeni tanımlama bilgisi olarak çözümleyecektir.Her bilgi tekrarlandıgında beyin aynı tepkitiyi verecektir.buda tezimdeki 24-25Hzfrekansla çalışan bir mekenizmaya radyo alıcısı gözü ile bakmamızı olası kılar.
 
sn alfa romeo
şu an benim kulağımda yaklaşık 15 khz gibi devamlı bir çınlama var.bu sesi duyuyorum bu frekansı nasıl ölçebiliriz.
 
sn alfa romeo
şu an benim kulağımda yaklaşık 15 khz gibi devamlı bir çınlama var.bu sesi duyuyorum bu frekansı nasıl ölçebiliriz.

kulak çınlamaları kulak bölgesindeki sinirlerin hassaslaşmasından oluşur odyometri diye adlandırılan cıhazla işitme kayıpları varmı ölçülmesi gerekir kulak deyip geçmeyin denge sininirlerinin tümü bu bölgededir.
 
Çok ilginç bir konu gerçekten...

Tüm evren elektrik temelinde kurulmuş Yaradan tarfından... Manyetizma-elektrik birbirinden ayrılmaz ikili... Mayetizma elektrik üretiyor, elektrik manyetizma üretiyor...

Ucu bucağı olmayan bir meslek seçmişiz... Bazen elektrik hakkında bildiklerimin, bir hiç kadar az olduğunu düşünüyorum...
 
bence her organın frekansı farklı olmalıdır beyinle kalbin frekansı aynı değil mesela
 
bencede frekans insan yaşamında çok önemli.mesela mutluluk yayan frekans yada insanları umutsuz yapan frekans yada insanları güçlü kılıan frekans vs.....
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,068
Mesajlar
922,980
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Geri
Üst