Bio enerjimizin frekansının 24.veya 25 Hz mi?

bence her organın frekansı farklı olmalıdır beyinle kalbin frekansı aynı değil mesela

Size katılıyorum her organın çalışma frekansının tıpkı farklı almacların farklı gerilimlerde çalışması gibi algılayabiliriz ama sinir sistemimizdeki frekans hep aynı sükünet anındaki frekans 12 Hz aktif andaki frekans 24-25 Hz (EEG) sonuçları . KAYNAK:EEG sonuçları

bu sonuç epilepsi hastalarında (yani beyin sinirlerinin kısa devre yaparak veya sparklarla farklı sinirlere atlama yapması) frekansları kesinlikle degiştirmiyor.sanki sabit krıstal le frekans sabit tutuluyor.

Aslında canlıların anatomisi evrenin sırlararının izlerini taşıyor.bunları incelersek ortak yanlar çeşitli biçimlerde karşımıza çıkıyor.
bazı düşüncelerimi yüksek sesle söylemek zor bu aşamada illaki somut degerleri hesaplayıp verilerle ispat gerekiyor. tıbbi alet üretici firmalar bu kaynaklara ve sonuçlara muhtemelen ulaşmışlar vede EKG-EEG gibi cıhazları üretmişler.
bizler bu verilere ulaşamadıgımızdan önce bilinen verileri tekrar bulmak sonra hedeflerimize yürümemiz gerekiyor .

Bio enerji ile manyetizma yarata bilen bedenlerin( Örnek)çatal kaşık hareket ettirebilen kişilerin bio enerjilerini kontrol edebildiklerini bunları belli noktalara yogunlaştırabildiklerini gözlemliyoruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,552
Mesajlar
927,891
Kullanıcılar
452,176
Son üye
abmm84

Yeni konular

Geri
Üst