Merhaba sayın
selcukeem
Hastaneye gittiğim için biraz geç cevaplayabildim
Gezer77 isimli yöneticimizin
https://www.kontrolkalemi.com/forum...lu-vana-kumanda-panosu/sayfa4.html#post419390 konusunda size yazdığı uyarı mesajı genel forum tutumunuz hakkındadır. Konuda sizin yazdığınız yorum hakkında olumsuz birşey göremedim.
forumdaki mesajlarınızı inceledim bir çok mesajınızda kişisel tartışmalara giriyorsunuz. forumun amacı mesleki konuları tartışmaktır. yöneticinin görevi üyeleri üslupları konusunda uyarmak, forum düzenini bozan kişileri forumdan uzaklaştırmak, forum düzenini sağlamaktır.
forumda hakkınızın yendiğini hatta bunun 2 defa yapıldığını iddaa etmişsiniz daha önce silinen konunuz hakkında açıklama yapmıştım ama haksızlık dediğiniz için daha detaylı açıklama yapma gereği hissettim. sizin açtığınız konuda haber ile ilgili hiç detay yoktu sadece haber kaynağına bir bağlantı vardı. yönetici arkadaşımız sonradan açılan konunun daha detaylı olduğunu düşünerek sizin konunuzu silmiş. bence yerinde bir uygulama yapmış önemli olan konunun ne zaman açıldığı değil ne kadar bilgi içerdiği, ne doyurucu olduğudur.
Her fırsatta forum kurallarından bahsediyorsunuz. forumda üst üste mesaj yazmanın yasak olduğu kısmını gözden kaçırmışsınız mesajını 60dk içerisinde düzenleyip ekleme yapabilirsiniz.
Kural: 3.13 ) Açtığınız konuları ve attığınız mesajları, Site yetkilisi ve/veya Yöneticilerin sebep belirtmeden silmeye, kaldırmaya yetkileri vardır.
2. haksızlık konusuna gelince yöneticiler özel mesaj veya konu içerisinde üyeleri uyarabilirler forumda biraz araştırma yaparsanız bunun binlerce örneğini görebilirsiniz.
Arkadaşlar Kısacası biz yöneticilerin amacı üyeleri forumdan uzaklaştırmak, küstürmek değildir. mesajlar ne kadar kişiselleşirse tartışmanın hararetide ona paralel olarak artıyor.
Birbirimizi eleştirmektense birazda meslek konuşalım